Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Italien
Frankrig (9)
Schweiz (8)
Østrig (8)
Sverige (7)
Norge (4)
USA (3)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (2)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (0)
Gressoney i det nordlige Italien er en skidestination, hvor gastronomien fylder næsten lige så meget som skiløbet. Det er det simple, men gode liv i alperne med fokus på traditionel madkunst i kombination med brede skibakker i de solrige italienske alper.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
I den nordvestitalienske region Valle d'Aosta ligger skisportsstederne tæt, og der er gode muligheder for at besøge flere af stederne på én og samme skiferie. Explorer har besøgt de to nærliggende resorter i Courmayeur og La Thuile.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Cortina d’Ampezzo har haft mange år til at skabe sig positionen som en af Dolomitternes mest attraktive skibyer. Italiens første skiskole åbnede her i 1930’erne, og da først vinter-OL var blevet holdt her i 1956, var turismelykken gjort. Agent 007 har også spillet en vigtig rolle for turismen.
Med 1.200 pistekilometer er italienske Val di Fassa Dolomitternes største skiområde. Skibyerne ligger som perler på en snor, og enhver type skiløber kan få sit behov opfyldt. Men Val di Fassa er meget mere end skiløb, for også adrenalinfremkaldende, historiske og kulinariske oplevelser venter.
Det italienske område har rolige, blå pister til mor og stejle, sorte pister til sønnike.
For øvede skiløbere er Monterosa Ski et af de bedste områder i Europa med fremragende offpiste.
Viser 1-10 af 28 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...