Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Italien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Naturoplevelser
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (10)
Kultur (18)
Er du på udkig efter lande at udforske på din cykel i løbet af sommeren, giver en ultracykelrytter her gode råd til gode cykellande.
Sydtyrol i Italien – lige syd for Brenner – er et sted for livsnydere. Der bugner af vin, skinke og gode oste – et sted med sydlandsk livs- glæde og en herlig, afslappet atmosfære.
Lidt uden for den italienske by Bormio ligger en attraktion, der har en særlig plads i cykelmytologien: Passenes Konge – bedre kendt som Passo dello Stelvio. Jyllands-Postens udsendte medarbejder prøvede kræfter med det ikoniske bjergpas, der flere gange har optrådt i Italiens største etapeløb Giro ...
Krig, klimaforandringer og turisters trampen truer nogle af verdens kulturelle eller naturskabte vidundere. Det betyder, at stederne er ved at miste deres autencitet og det, der gjorde dem særprægede og bevaringsværdige. Her er otte unikke Unesco-sites, der er i fare for at forsvinde i fremtiden.
Dolomitterne ændrer udseende mange gange i løbet af en vandretur. På en side af klippevæggen er der golde, stejle klipper, på en anden er der grønt græs og heste, og går man en halv time, ender man i et månelandskab af hvide sten og grus. Netop kontrasten gør bjergkæden unik.
Der findes flere områder i verden, der både kan byde på lækre skipister og varm solferie. Kombinationen gør stederne oplagte, hvis man går med tanken om at købe et sommerhus, men ikke kan bestemme sig for, om man er mest til skiløb eller solferie.
Europas største aktive vulkan ligger i Taorminas baghave og har givet området dets lækre råvarer og bjergtagende natur. Det har gjort byen til en af Siciliens mest populære – både blandt turister og kendte kulturpersonligheder, der har givet byen et strejf af stjernestøv.
Drypsten og søjler af mineraler i hulrum under havoverfladen kan være en fascinerende oplevelse på ferien. Læs her, hvordan du kommer på opdagelse i havets sære katedraler.
Abruzzo-regionen i det centrale Italien byder på maleriske bjerglandskaber og spirituelle tilflugtssteder. Men egnen – der primært besøges af italienske sommerferiegæster – er endnu uopdaget land for udenlandske turister.
Castelli Romani er et naturskønt bjergområde med tætliggende byer og landsbyer sydøst for Rom. Her laves mad og vin i en mængde og kvalitet, så feriegæsten nemt tager et kilo eller to på. Romerne kommer her som éndags-besøgende eller på weekendophold, men udlændinge ser man ikke mange af. De flokkes ...
Viser 1-10 af 55 resultater
1
2
3
4
5
6
>
Vi anbefaler
Loading...