Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Italien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (24)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Mellem Venedig, Milano og Firenze ligger Norditaliens ældste by, Padova, der trods sin lokale charme og lange historie stadig står i skyggen af de nærliggende turistmagneter. Men nu fører Padova an og flirter med besøgende over flodture, kunst, kultur og historie.
Sydtyrol i Italien – lige syd for Brenner – er et sted for livsnydere. Der bugner af vin, skinke og gode oste – et sted med sydlandsk livs- glæde og en herlig, afslappet atmosfære.
I Italien er pasta ikke bare pasta, og skinke ikke bare noget fra en varm madpakke. Støvlelandet holder madfanen højt og byder gæster på masser af madfestivaler, hvilket gør landet til en oplagt destination for madturister. Tag til kæmpe madmesse i Torino, kom med ind i et stort, lugtende telt, og ...
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Boghandlerne bugner af rejsebøger, men endnu en har meldt sig under fanerne. Small Wonders of Rome er en miniatureguide med 42 specielt udvalgte steder for det urbane par, der vil opleve noget nyt og ikke gider stå i kø foran Colosseum med alle de andre turister.
Et spritnyt museum for Enzo Ferrari og en charmerende gammel bymidte er hovedattraktionerne i Modena, der også er hjemby for Pavarotti og balsamicoeddike.
Kulturrigdommene i Italiens hovedstad er næsten svimlende. Husk at trække frisk luft fra udsigtspunkterne på Roms høje mellem turene til Pantheon og Peterskirken, lyder det fra Italien-kender Thomas Harder.
TV 2’s evigt omrejsende korrespondent Ulla Terkelsen har gennemskuet italienernes sans for hverdagsnydelse. Her er seks tip fra tv-ikonets kuffert.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
Viser 1-10 af 71 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...