Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Italien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Der er mange muligheder, hvis man ønsker at blive høj på adrenalin. Her du kan se, hvor i verden du kan få nogle af de vildeste adrenalin-oplevelser.
Drypsten og søjler af mineraler i hulrum under havoverfladen kan være en fascinerende oplevelse på ferien. Læs her, hvordan du kommer på opdagelse i havets sære katedraler.
Nogle steder er værd at rejse efter for andet end menuen. Her er 10 restauranter med nogle af verdens mest spektakulære udsigter.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning.
Heliskiing er den måske mest ekstreme og samtidig eksklusive form for skiløb. Men det er en oplevelse, som enhver erfaren skiløber bør prøve. For helikopteren tager en med på steder med jomfruelig sne, hvor det ellers er umuligt at komme.
Seks årtier er gået, siden pastor Eilif Krogager i 1949 udklækkede en plan, der revolutionerede vores måde at holde ferie på: Charterturismen.
Hvad med at tage til Vestinden i Columbus' fodspor, sejle til Galapagos-øerne som Darwin eller krydse Atlanten i et fartøj mindre end et badekar? Her er de maritime rejser, der har forandret verden mest gennem tiderne, ifølge CNN.
Skisæsonen er ikke nødvendigvis slut for i år, bare fordi foråret er over os. Der er masser af muligheder for forårs- og sommerski. Se her, hvor du stadig kan finde rigeligt med sne og åbne lifte.
Minimal oppakning, minimalt budget og store mængder galskab er en af de opskrifter, man kan følge for at rejse tilbage i livet. Kønt er det ikke.
Vi anbefaler
Loading...