Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Flyrejse (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Italien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (12)
Kultur (23)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Mellem Venedig, Milano og Firenze ligger Norditaliens ældste by, Padova, der trods sin lokale charme og lange historie stadig står i skyggen af de nærliggende turistmagneter. Men nu fører Padova an og flirter med besøgende over flodture, kunst, kultur og historie.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Den norditalienske storby Torino er omgivet af bjerge i alle retninger. Nyd udsigten fra byens højeste museum eller Cappuccini-bjerget. Er du mere til kunstskatte og italienske delikatesser, kan du besøge det egyptiske museum eller et osteria.
Ikke alle veje fører til et godt spisested i Rom. Det kan kræve mange forgæves restaurantbesøg at finde det helt rigtige sted, hvis ikke man er lokalkendt i byen. Men der er hjælp at hente i en ny bog, hvor 13 romere anbefaler deres yndlingsspisesteder i den italienske hovedstad. Jyllands-Posten ...
Boghandlerne bugner af rejsebøger, men endnu en har meldt sig under fanerne. Small Wonders of Rome er en miniatureguide med 42 specielt udvalgte steder for det urbane par, der vil opleve noget nyt og ikke gider stå i kø foran Colosseum med alle de andre turister.
Milano er modens mekka, fodboldens højborg og denne sommer også midlertidigt hjemsted for den internationalt anerkendte Verdensudstilling. Milano er oplevelsernes by, hvor der skal føles, sanses, råbes, spises og danses.
Kulturrigdommene i Italiens hovedstad er næsten svimlende. Husk at trække frisk luft fra udsigtspunkterne på Roms høje mellem turene til Pantheon og Peterskirken, lyder det fra Italien-kender Thomas Harder.
Lækker mad og spændende kulturarv har længe lokket horder af turister til Italiens hovedstad. Men det er stadig muligt at finde små åndehuller, hvor de andre turister ikke har fundet hen.
48 timer i den italienske storby kræver fornuftigt fodtøj, skarpe sanser til at suge til sig af alle renæssance-mesterværkerne og ikke mindst en stor appetit, hvis man vil spise sig igennem Firenzes specialitet, bistecca fiorentina.
Viser 1-10 af 34 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...