Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
  Rejsemål
Italien
Mexico (2)
USA (2)
Frankrig (1)
Kina (1)
Nepal (1)
Vælg rejsemål
close
Lidt uden for den italienske by Bormio ligger en attraktion, der har en særlig plads i cykelmytologien: Passenes Konge – bedre kendt som Passo dello Stelvio. Jyllands-Postens udsendte medarbejder prøvede kræfter med det ikoniske bjergpas, der flere gange har optrådt i Italiens største etapeløb Giro ...
Dolomitterne ændrer udseende mange gange i løbet af en vandretur. På en side af klippevæggen er der golde, stejle klipper, på en anden er der grønt græs og heste, og går man en halv time, ender man i et månelandskab af hvide sten og grus. Netop kontrasten gør bjergkæden unik.
Der er mange muligheder, hvis man ønsker at blive høj på adrenalin. Her du kan se, hvor i verden du kan få nogle af de vildeste adrenalin-oplevelser.
Drypsten og søjler af mineraler i hulrum under havoverfladen kan være en fascinerende oplevelse på ferien. Læs her, hvordan du kommer på opdagelse i havets sære katedraler.
Abruzzo-regionen i det centrale Italien byder på maleriske bjerglandskaber og spirituelle tilflugtssteder. Men egnen – der primært besøges af italienske sommerferiegæster – er endnu uopdaget land for udenlandske turister.
Emilia Romagna-regionen i Italien er rig på landlig hygge, mad af høj klasse - og drama.
Tidligere gårdejer Gert Andersen blev grebet af maratonløb, da han solgte gården.
Den lille italienske klippeø Elba huser 25.000 indbyggere, to lyskryds og otte borgmestre. Og et dybt, blåt hav, der var rammen for virkelighedens drama bag den franske film The Big Blue (Le Grand Bleu).
Alperne ligger kun et par museklik og en billig flyvetur væk. Vi testede lavpris-flyveren og et skiområde i nærheden af Bergamo på en forlænget weekend.
Korsika kaldes med for Skønhedens Ø, men der er så meget smukt at se, at man må prioritere. Her er lidt hjælp.
Viser 1-10 af 13 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...