Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Israel
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (6)
Kultur (8)
Tag børnene med (0)
På højskolernes rejsekurser mødes uddannelse og rejse i en fælles disciplin. Her handler det nemlig om at få en velinformeret oplevelse af destinationen både før og under rejsen, så kursisterne kan låse op for alle rejsemålets hemmeligheder.
Tel Aviv er storby, strand og 300 solskinsdage om året. Det er alt det bedste fra Mellemøsten kombineret med pulsen fra storbyen og den afslappede attitude i en badeby ved Middelhavet.
Halvanden times kørsel fra Tel Avivs caféer og trendy strandbarer ligger Negev-ørkenen. Her går tempoet ned, og stilheden giver tid til refleksion. Et besøg er perfekt til at slippe internet og mobiltelefon og stresse af i det tørre landskab.
Krig, klimaforandringer og turisters trampen truer nogle af verdens kulturelle eller naturskabte vidundere. Det betyder, at stederne er ved at miste deres autencitet og det, der gjorde dem særprægede og bevaringsværdige. Her er otte unikke Unesco-sites, der er i fare for at forsvinde i fremtiden.
Magasinet Condé Nast Traveler har bedt sine læsere kåre verdens 10 bedste lufthavne. Danmark kan bryste sig af en placering på listen. Se hvor godt vi klarer os her.
Tel Aviv er en oase i et splittet land. Her har iværksættere, kunstnere og homoseksuelle forvandlet byen til et urbant drivhus for innovation, kunst og kultur.
En gang om året byder Jerusalems hellige gader op til løb. Alt fra etiopiske maratonstjerner til nordiske hyggemotionister er repræsenteret i feltet på ca. 12.600 løbere, som snører skoene og drøner ud i de spirituelle omgivelser. Explorer deltog i 2013-udgaven.
For israelerne er Tel Aviv en boble. Her leves livet uden stramme religiøse forskrifter.
Israel er et rejsemål, som gerne vil gøre sig til med gastronomi og kulinariske oplevelser.
Man kan let kombinere storbyferie med strandferie, hvis man rejser til disse destinationer.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...