Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Island
Danmark (5)
USA (4)
Canada (3)
England (2)
Finland (2)
Frankrig (2)
Vælg rejsemål
close
På højskolernes rejsekurser mødes uddannelse og rejse i en fælles disciplin. Her handler det nemlig om at få en velinformeret oplevelse af destinationen både før og under rejsen, så kursisterne kan låse op for alle rejsemålets hemmeligheder.
Du kan rejse efter de bedste muligheder, men har du tålmodigheden, kan du også vente på, at det sagnomspundne nordlys kommer til Danmark.
Hvert år bliver rejselystne over hele verden inspireret af de nominerede film ved Academy Awards – bedre kendt som Oscar-uddelingen – til at udforske nye destinationer. I år er ingen undtagelse.
Islands hovedstad er så lille, at den er nuttet, men samtidig byder den på kultur og gastronomi, der er en storby værdig. Jyllands-Posten har tilbragt en weekend i Reykjavik og deler her ud af de bedste tips til den forlængede weekend eller pitstoppet på vej mod USA.
Verdens nordligste hovedstad har rejst sig fra asken efter finanskrisen og er atter blevet cool. Der er suveræn shopping, smarte kaffebarer, kunst og ikke mindst uspoleret natur i baghaven.
Halvøen Snæfellsnes bliver kaldt miniature-Island, fordi man her kan opleve de fleste af øens mange forskelligartede landskaber. Og det må siges at være en passende beskrivelse, for her er både himmelsøgende gletsjere og snedækkede vulkantinder, grønne enge, sorte strande og mosbeklædte ...
Aktiv ferie hjælper sundere livsstils-nytårsforsættet på vej.
Langs Islands veje hersker lavamarkerne, og mange steder rejser den størknede lava sig som skallerne efter klækkede drageæg. Børnenes fantasi blomstrer her.
Det er en storladen oplevelse at se den islandske natur tæt på.
Kan man lide ro, hygge og god mad, er en sejltur på verdens længste færgerute en oplevelse.
Viser 1-10 af 27 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...