Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Irland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (9)
Kultur (14)
Er du på udkig efter lande at udforske på din cykel i løbet af sommeren, giver en ultracykelrytter her gode råd til gode cykellande.
Med arbejderklassens råhed, historiens charme, sublim fisk og de grønne omgivelser lige om hjørnet er Irlands næststørste by, Cork, et attraktivt rejsemål.
Tag vandrestøvlerne på, og oplev Irlands grønne bakker, gamle slotte og rislende vandløb. Den irske sydvestkyst er et godt sted at begynde, hvis aktiv ferie i naturen trækker.
Irerne er hyggelige, varme og gæstfrie, men også barske, hårdføre og stolte – nøjagtig som deres natur og landskab. Naturen har på mange måder formet mennesket på den grønne ø i Atlanterhavet – og irernes folkesjæl afspejles i landskabet, som Explorers udsendte medarbejder i denne artikel udforsker ...
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Irland var en yndet destination for vores rejselystne forfædre, vikingerne. Deres liv og færden kan endnu udforskes på øen, og i år mindes irerne 1.000-året for slaget om Clontarf. I den anledning vender vikingerne tilbage.
Irerne synger igennem på Dublins pubber, mens den økonomiske krise raser udenfor.
På mange rejsemål får ældre og pensionister gratis transport og store rabatter.
Går sommerferien til kriseramte Portugal eller Irland, kan du gøre et godt køb.
Viser 1-10 af 22 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...