Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Wellness
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (1)
Vil du have en anderledes ferie, bør du måske prøve et af disse feriesteder, hvor den luksuriøse bolig ligger i vandet.
Det er stadig muligt at rejse til græske øer, som ikke skal deles med resten af Europa. Se hvilke her.
Den sydfranske ferieby Biarritz er ”verdenshovedstad” for behandlingsformen thalasso-terapi. Derudover har byen mange andre tilbud for livsnydere.
Uanset om du har et par timer eller en hel weekend til rådighed, kan en wellnessoplevelse give dig en lille ”time-out” fra hverdagen. Vi guider dig her til velvære rundt i landet.
Fra hummerweekend i Sverige til champagneweekend i Frankrig.
Fra morgen til aften står den på femstjernet forkælelse og femstjernet underholdning for børn og voksne på Camping Fuussekaul i Luxembourg.
Campingpladserne går egne veje og specialiserer sig for at tiltrække gæsterne. Campingrådet tildeler pladserne mærker alt efter det eller de temaer, som den enkelte plads har valgt at satse på. Her et lille pluk til inspiration.
Mange danske byer byder på ferie- og fritidsfornøjelser for danskere i alle aldre. I denne uge går vi tæt på Sæby og giver et bud på, hvordan man får det maksimale ud af 24 timer i byen.
Stil ikke alt for mange dumme spørgsmål. Heller ikke, hvis du ligger i en gennemsigtig g-streng og får luksusmassage på et femstjernet hotel i Portugal.
Wellness er så moderne, men er det virkelig også for mænd? Explorers mandlige reporter har afprøvet Dronning Dorotheas Badstue i Kolding.
Vi anbefaler
Loading...