Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
USA
Vælg rejsemål
close
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Hvert år bliver rejselystne over hele verden inspireret af de nominerede film ved Academy Awards – bedre kendt som Oscar-uddelingen – til at udforske nye destinationer. I år er ingen undtagelse.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
Lavprisflyselskabernes indtog på ruten fra København til New York betyder, at prisen for en returbillet kan fås for under 2.500 kr. Det giver rigelig anledning til en tur over Atlanten, og vi guider dig derfor til nogle lidt anderledes seværdigheder i The Big Apple. Seværdigheder for den indre ...
De fleste turister vælger at tage til byer som New York, L.A og San Francisco, når turen går til USA. Men hvorfor ikke gå nye veje? Det anerkendte rejsemagasin Condé Nast har kåret USA's 10 mest undervurderede byer, du bør besøge.
Få byer fungerer så perfekt som kulisse for store fiktioner som New York. Her har store forfattere som Dickens og Truman Capote ladet sig inspirere af byen, hvor alt kan ske. Explorer guider til en tur i storbyens litterære fodspor.
Se om du har smag for den lokale madkultur i USA, Italien og Filipinnerne.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Lej en bil og oplev det amerikanske landskab fra en ny side.
Colorado National Monument er hverken en statue eller et bygningsværk. Det er et stykke natur i verdensklasse. Tag cyklen eller vandrestøvlerne med derop.
Vi anbefaler
Loading...