Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (29)
Østrig (13)
Frankrig (10)
Italien (10)
Sverige (8)
USA (6)
Norge (4)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Tag børnene med
Tag børnene med på en endagscykeltur på Læsø, pak cykeltaskerne til den 600 kilometer lange rute rundt om Limfjorden, eller udfordr balancen på en af Rebild Bakkers mountainbikeruter.
Er vi der snart? Mindre børn har svært ved at begribe de lange afstande på kør-selv-ferien. Se her, hvordan du forbereder dem bedst muligt.
Det stiller store krav til en skidestination, når tre generationer tager på ski sammen og flokken spænder over en, der knap kan gå, over den fartglade eliteskiløber til de ældre kaffe-kage-kørere. Trysil leverer de optimale rammer for ski og velbevaret familiehygge.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Med 90 kilometer kyststrækning er en ferie i Australiens største by Sydney lig med sol, sommer og ikke mindst strand. Byen er nemlig spækket med den ene verdensklassestrand efter den anden, hvor surferne kæmper mod de store bølger, og badenymferne pjasker i vandkanten. Her er fire af Sydneys bedste ...
Det handler mindre om at vise, at du har den rigtige taske og mere om, hvilket menneske du er. Derfor vælger mange danskere at arbejde frivilligt i deres ferie.
De danske forlystelsesparker slår dørene op til en ny sæson med en lang række nye oplevelser. Der er satset stort og småt og på både børn og barnlige sjæle.
Når Mikkel Beha Erichsen rejser, handler det om at tage sig god tid. Han og familien sørger for at spare på det materielle året rundt, så der er råd til at rejse langsomt. Der skal nemlig være tid til at sætte sig på en bænk og glo, lytte og dufte. Jyllands-Posten har spurgt den søvante tv-vært til ...
30.000 kr. er prisforskellen på det billigste og dyreste skisportssted for en familie på fire, viser ny analyse. Danmarks Skiforbund blåstempler kvaliteten i Østeuropa.
Surfing blev dansk families adrenalin-kick på jordomrejse.
Vi anbefaler
Loading...