Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari  (1)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Sverige
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (2)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Skiferien står for døren, og vil man have det maksimale ud af turen, er det er en god idé at ryste den værste stivhed ud af kroppen inden afrejsen. Det kan f.eks. gøres med en endagstur til Sydsverige eller et besøg på et indendørs skicenter i Danmark.
I den hippe bydel Davidshall nær centrum står cyklerne sirligt parkeret, og det liv, man møder, foregår i de mange modebutikker og på de cafeer og restauranter, der omgiver Davidshalltorget i bydelens centrum.
Mange svenske havne har plads til autocampere. Faciliteterne deler man med sejlerne, og niveauet er højt sammenlignet med danske pladser.
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Turister er noget man møder de fleste steder, hvor der er sol, strand og lækre omgivelser. Vi har samlet otte ferieparadiser, som har sneget sig udenom turist-radaren.
Få inspiration til kreative overnatningsmuligheder.
Med omkring 70 baner er Skåne spækket med gode og varierede golfoplevelser, som det absolut er værd at drage over sundet efter. JP Explorer besøgte tre baner i det sydsvenske og krydrede oplevelsen med noget, som mange sikkert umiddelbart ville kalde en selvmodsigelse, nemlig svensk gourmetmad.
Vi anbefaler
Loading...