Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Flyrejse (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Østrig (19)
Frankrig (17)
Sverige (9)
Italien (7)
Norge (7)
Danmark (2)
Tyskland (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (2)
Det stiller store krav til en skidestination, når tre generationer tager på ski sammen og flokken spænder over en, der knap kan gå, over den fartglade eliteskiløber til de ældre kaffe-kage-kørere. Trysil leverer de optimale rammer for ski og velbevaret familiehygge.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Skiferien står for døren, og vil man have det maksimale ud af turen, er det er en god idé at ryste den værste stivhed ud af kroppen inden afrejsen. Det kan f.eks. gøres med en endagstur til Sydsverige eller et besøg på et indendørs skicenter i Danmark.
Ny kæmpe-lift, restaurant på bjergtoppen og en overflod af forskellige muligheder gør Sölden til et af de mest populære områder i Østrig for danskere. De gode kabinelifte giver korte køer selv i travle uger og et bedre flow på bakkerne, hvor der er mulighed for pukler, offpiste og snowboard for ...
Der er mange penge at spare ved at tage på skiferie uden for de klassiske vinterferieuger og juledagene. Man kan hente rabatter på helt op på 57 pct. ved at lægge skiferien et par uger før højsæsonen.
30.000 kr. er prisforskellen på det billigste og dyreste skisportssted for en familie på fire, viser ny analyse. Danmarks Skiforbund blåstempler kvaliteten i Østeuropa.
I den nordvestitalienske region Valle d'Aosta ligger skisportsstederne tæt, og der er gode muligheder for at besøge flere af stederne på én og samme skiferie. Explorer har besøgt de to nærliggende resorter i Courmayeur og La Thuile.
To lande står for næsten halvdelen af de skipister, som et ekspertpanel har kåret til verdens bedste.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Vi anbefaler
Loading...