Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Thailand (6)
USA (5)
Kina (4)
Sverige (4)
Frankrig (3)
Vietnam (3)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (4)
Drømmer du om et bryllup, som ikke ligner alle de andres, så er et bryllup i udlandet en mulighed. Og det behøver faktisk ikke være dyrt.
I slutningen af hvert år udgiver rejsemagasinet National Geographic en liste over 20 anbefalelsesværdige rejsemål. Jyllands-Posten har talt med Jakob Linaa Jensen, der er en af Danmarks mest berejste personer, og bedt ham komme med rejseråd til det nye års rejsedestinationer.
Sami Widell fra Københavns Zoo giver sine fem bedste bud på afrikansk safarieventyr.
Danskerne er vilde med lister. Seneste skud på stammen er Lonely Planet-bogen ”Ultimate Travelist”, der rangerer de 500 bedste rejsemål i verden. Listen er ifølge sociolog Emilia Van Hauen både en hjælp til travle danskere og en liste, man bliver nødt til at forholde sig til, hvis man vil undgå ...
Vil du have en anderledes ferie, bør du måske prøve et af disse feriesteder, hvor den luksuriøse bolig ligger i vandet.
En af Danmarks mest erfarne ekspeditionsfolk deler sin viden med dig, der med telt, rygsæk og andet grej vil opleve friluftslivet på egen hånd.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
I farvandet omkring Andamanerne udlever en flok danskere en gammel sejlerdrøm. Besætningen på skibet Naveren udforsker de øde indiske tropeøer, havet med de mange koralfisk og menneskemyldret i hovedbyen, Port Blairs, gader.
Anne-Mette Nørregaard har krydset indlandsisen på Grønland, stået på ski i Antarktis og besteget høje bjerge. Se hendes tip og råd til vandreture – både til den ultimative eventyrer og til børnefamilien, der oplever naturen for første gang.
I Malaysias hovedstad tårner de to tvillingetårne Petronas Twin Towers sig op over byen og byder på et unikt vue ud over den pulserende storby fra 86. etage.
Vi anbefaler
Loading...