Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Kulturferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Danmark (11)
Sverige (6)
Norge (3)
Thailand (3)
USA (3)
Bolivia (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (10)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (2)
Tag børnene med på en endagscykeltur på Læsø, pak cykeltaskerne til den 600 kilometer lange rute rundt om Limfjorden, eller udfordr balancen på en af Rebild Bakkers mountainbikeruter.
Overvejer du at opleve dit næste rejsemål fra havets dybder? Se her, hvordan du kommer i gang med at udforske koralrev og marineliv.
Med 90 kilometer kyststrækning er en ferie i Australiens største by Sydney lig med sol, sommer og ikke mindst strand. Byen er nemlig spækket med den ene verdensklassestrand efter den anden, hvor surferne kæmper mod de store bølger, og badenymferne pjasker i vandkanten. Her er fire af Sydneys bedste ...
Oppustelig hovedpude og indbygget sovemaske – og det er kun hætten. Her er den imødesete jakke fra Baubax, som allerede er forudbestilt i 70.000 eksemplarer.
Det handler mindre om at vise, at du har den rigtige taske og mere om, hvilket menneske du er. Derfor vælger mange danskere at arbejde frivilligt i deres ferie.
En af Danmarks mest erfarne ekspeditionsfolk deler sin viden med dig, der med telt, rygsæk og andet grej vil opleve friluftslivet på egen hånd.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
Ferie i Danmark behøver ikke kun betyde tilbagelænet sommerhushygge med grillpølser, håndbajere og regnfrygt. Der er masser af mulighed for at bruge kroppen og tage på en aktiv tur inden for landets grænser.
42,195 kilometer er et magisk mål, som mange danskere sætter sig for at opnå iført løbesko. Maraton er blevet et hit, men hvor skal man løbe? Løbeentusiast Britt Nielsen, der har flere tusinde maraton-kilometer i benene, giver sine bud på verdens bedste maraton.
Baltikum, Østeuropa og De Britiske Øer byder sig til for danske jægere med udlængsel. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund, Niels Søndergaard, giver her sit bud på syv klassiske og to nyere rejsemål.
Vi anbefaler
Loading...