Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • Aktiv ferie (0)
  All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Østrig
Frankrig (8)
Tyskland (8)
Italien (7)
Sverige (4)
Belgien (3)
USA (3)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Historie (0)
Kultur (1)
På ferieturene sydpå var det for år tilbage helt naturligt at overnatte i campingvognen på de tyske rastepladser, men i dag er der på mange af strækningerne så stor trængsel, at det i højsæsonen kan være vanskeligt at finde et sted at skrue støttebenene ned. Som alternativ kan man vælge en af de ...
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Ny kæmpe-lift, restaurant på bjergtoppen og en overflod af forskellige muligheder gør Sölden til et af de mest populære områder i Østrig for danskere. De gode kabinelifte giver korte køer selv i travle uger og et bedre flow på bakkerne, hvor der er mulighed for pukler, offpiste og snowboard for ...
Europæiske beværtninger bobler af den kreativitet, som de senere års mikrobryggeri-bølge har sluppet løs. Anne-Mette Meyer Pedersen fra Danske Ølentusiaster guider til rauchbier i Midttyskland og mørke dråber i Dublin.
Her får I romantik trods kuldegrader.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Det kan sagtens lade sig gøre at finde nye pister hver eneste dag i hele ferien. Tag med Explorer på skisafari til Østrig, hvor man inden for kort afstand kan vælge mellem 25 forskellige skisportssteder.
Der er flere grunde til at tyvstarte årets skisæson. De fleste skisportssteder åbner i slutningen af november eller begyndelsen af december, og der kan være gode sneforhold, få folk i bakkerne og billige overnatninger.
Blandt verdens mest særprægede steder at overnatte er et betonrør i Østrig.
Australien og Canada dominerer listen over de bedste byer. Mange af de værste findes i Afrika.
Vi anbefaler
Loading...