Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (3)
Flere og flere danskere overnatter i det fri over sommeren. Jyllands-Posten guider her til, hvordan man skaber den perfekte naturoplevelse under nattehimlen.
Hvilken cykel er bedst, og hvad skal jeg egentlig pakke ned i tasken? Få her rådene til, hvordan du forbereder dig på din cykelferie.
Er vi der snart? Mindre børn har svært ved at begribe de lange afstande på kør-selv-ferien. Se her, hvordan du forbereder dem bedst muligt.
Op mod 2500 danskere møder i lufthavnen med et pas, der er udløbet. Du kan stadig komme afsted, men får en dårlig og dyr start på din ferie.
Det behøver ikke være dyrt at komme på campingferie. Vælger man et fornuftigt telt og passende udstyr, kan en familie med to voksne og to børn komme på ferie for 10.000 til 15.000 kr., og så kan udstyret jo ”genbruges” til mange dejlige campingoplevelser i fremtiden.
Sommerens ture går ofte til bjergrige egne, og da der jo ikke er mulighed for at træne i bjergkørsel her i landet, er det en god ide gøre sig nogle tanker om bjergkørsel på forhånd.
Når campingvognen begynder at leve sit eget liv, er det ofte førerens skyld. Det kan være på grund af forkert læsning eller for høj hastighed ned ad en bakke. Andre forhold som sporriller og pludselig, kraftig sidevind kan også spille ind. Men med en række gode råd om læsning og kørsel kan man ...
Der er penge at spare, og der er penge at miste, når du skal på ferie i en bil, der ikke er din egen.
Verden er fyldt med sygdomme. Se hvordan du undgår dem, når du rejser.
Se hvor i verden systemerne er så krakilske, at det kan blive nødvendigt med professionel hjælp til at søge visum.
Vi anbefaler
Loading...