Find mere om:
Guide: Her kan du spise med verdens vildeste.. | rejser.guide.dk

Guide: Her kan du spise med verdens vildeste udsigt

Nogle steder er værd at rejse efter for andet end menuen. Her er 10 restauranter med nogle af verdens mest spektakulære udsigter.

Skulle det være en solnedgang, lidt bølgeskvulp eller måske lidt højdeskræk som tilbehør? På disse restauranter, kan omgivelserne hurtigt løbe med opmærksomheden.

Lthaa, Rangali, Maldiverne

Fem meter under vandet på øen Rangali i Maldiverne ligger Lthaa, der er verdens første undervandsrestaurant. Her kan man smovse kaviar og hummer, mens man har selskab af hajer og stimer af fisk. Der er plads til 14 personer ad gangen, som må lægge omkring 1800 kroner for en middag (uden vin).

LINK: Se Lthaa her

The River Cafe, New York, USA

Her sidder du under Brooklyn Bridge, mens du kigger på New Yorks skyline og Frihedsgudinden. Menuen står på moderne amerikansk, og en hovedret koster cirka 650 kroner.

LINK: Se The River Cafe her

Piz Gloria, Mürren, Schweiz

Piz Gloria.jpg

Denne drejerestaurant ligger på toppen af bjerget Schilthorn nær Mürren i de Schweiziske alper. En rotationsmaskine får gulvet på den øverste etage til at dreje 360 grader på 55 minutter. Restauranten kan desuden bryste sig af i 1969 at have lagt lokaler til optagelserne af James Bond-filmen ”I Hendes Majestæts hemmelige tjeneste”.

LINK: Se  Piz Gloria her

Vertigo, Bangkok
, Thailand
Her sidder du på en åben tagterrasse på 61. etage og kigger ud over Thailands pulserende hovedstad, Bangkok. Menuen står på moderne internationalt køkken og sofistikerede cocktails.

LINK: Se Vertigo her

The Rock restaurant, Tanzania

På en lille klippe ud for Michanwi Pingwe-stranden i Tanzania ligger restauranten, The Rock. Her kan du nyde en menu af friskfangede fisk og skaldyr og slappe af på terrassen med udsigt over det azurblå hav.

LINK: Se The Rock restaurant her

Altitude restaurant, Sydney

Altitude restaurant.jpg

Kunne du tænke dig at indtage et stykke barramundi-fisk med røgede skovsvampe og muslingeskum, mens du kigger ned på Operahuset i Sydney. På Altitude har du Sydneys bedste udsigt fra 36. etage.

LINK: Se Altitude restaurant her

Waterfalls restaurant, San Pablo, Filippinerne
På Waterfalls Restaurant kan du spise frokost med tæerne i vandet. Restauranten ligger nemlig så godt som inde i et vandfald. Her bliver der serveret lokal filippinsk mad ved langborde lavet af bambus.

LINK: Se Waterfalls restaurant her

Grotta Palazzese, Bari, Apulien, Italien

Grotta Palazzese.jpg

Inde i en limstensgrotte ved Italiens sydøstlige støvlespids ligger Grotta Palazzesse, der både er en restaurant og et hotel. Her kan man nyde en italiensk middag i læ af grotten, mens man nyder udsigten af Adriaterhavet foran sig.

LINK: Se Grotta Palazzese her

Café Hovedtelegrafen, København

På Post- og Telemuseet midt i København kan man tage en elevator op på femte sal og træde ind på Cafe Hovedtelegrafen. Midt imellem spir og tage har man her en af Københavns bedste udsiger til blandt andet Rundetårn, Marmorkirken og Christiansborg.

LINK: Se Café Hovedtelegrafen her

Restaurant Le Port, Hasle Bornholm

Er du på vej til eller fra Hammerhus på Bornholm, kan du passende lægge vejen forbi Restaurant Le Port i Vang. Her finder du én af Borholms bedste havudsigter fra restaurantens vestvendte, solrige terrasse.

LINK: Se restaurant Le Port her

Guide: 10 destinationer til bryllupsrejsen

08-07-2013: Her får nygifte både romantik, luksus, spænding og afslapning. Læs artikel

Guide: Unesco-vidundere, du skal se, før de forsvinder

22-12-2014: Krig, klimaforandringer og turisters trampen truer nogle af verdens kulturelle eller naturskabte vidundere. Det betyder, at stederne er ved at miste deres autencitet og det, der gjorde dem særprægede og bevaringsværdige. Her er otte unikke Unesco-sites, der er i fare for at forsvinde i fremtiden. Læs artikel

Guide: Her er de fem junglehoteller, du skal vælge

05-04-2014: Vågn op i hvide himmelsenge, tag på udflugter i verdens ældste levende regnskov eller dyk ned til farverige koralrev i et krystalblåt hav. Hotelsøgemaskinen Trivago har samlet en liste med fem af de vildeste hoteller beliggende i frodige jungler. Læs artikel

Guide: Her er maden, du skal smage i Chicago, Macerata og på Filipinnerne

03-01-2014: Se om du har smag for den lokale madkultur i USA, Italien og Filipinnerne. Læs artikel

Guide: 10 skjulte luksus-øer

16-01-2012: Der er de kendte øer. Og så er der de skjulte skatte, som giver fornemmelsen af noget unikt. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...