Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Hotelferie
Safari (1)
Skiferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (0)
Tag børnene med (0)
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Charlie Chaplin byggede 14 bungalower midt i Hollywood i 1924. Husene skulle være et tilhørssted for berømte Hollywoodstjerner.
Nogle steder er værd at rejse efter for andet end menuen. Her er 10 restauranter med nogle af verdens mest spektakulære udsigter.
Vågn op i hvide himmelsenge, tag på udflugter i verdens ældste levende regnskov eller dyk ned til farverige koralrev i et krystalblåt hav. Hotelsøgemaskinen Trivago har samlet en liste med fem af de vildeste hoteller beliggende i frodige jungler.
På Sveriges ældste fjeldhotel byder skiferien sig til i øde landskaber af is og sne.
Det er ikke alle hoteller, der er rolige, hyggelige og rare at bo på. Se en liste over 10 hoteller, der er ganske uhyggelige, her.
En flyvemaskine, der er bygget om til et hotel, er blevet så populær i Sverige, at konceptet formentlig spreder sig til resten af verden.
Vi anbefaler
Loading...