Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Tag børnene med
Er man syg efter palmer og tropevarme i denne råkolde tid, men ikke vild med prisen på flybilletten til fjerne himmelstrøg? Så er der råd for sagen syd for Berlin, for her ligger snyde-troperne.
Starter man sin Varde-sightseeing ved Minibyen, får man en appetitvækker på byens attraktioner. Slutter man derimod sin rundtur der, får man et andet perspektiv på de brostensbelagte gader og 1800-talsbygninger, som man netop har passeret.
Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang ...
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
Når danskere tager til Tjekkiet, er det som regel for at besøge Prag og ikke for at stå på ski. Men et par timers kørsel nord for hovedstaden ligger Krkonose-bjergene, der måske ikke kan erstatte Alperne, men i stedet være et billigere alternativ for begyndere.
Langs Islands veje hersker lavamarkerne, og mange steder rejser den størknede lava sig som skallerne efter klækkede drageæg. Børnenes fantasi blomstrer her.
80 pct. af Jordan består af ørken, men en familieferie i landet føles langt fra sådan. Med kystbyen Aqaba ved Det Røde Hav som base får både børn og voksne en fascinerende blanding af unik historie, betagende landskaber, dasen på stranden og – selvfølgelig - en tur i den store ørken.
Danmark har i snit 121 nedbørsdage om året. Heldigvis findes der masser af muligheder for en fed oplevelse i tørvejr og med tag over hovedet. Vi guider dig til nogle af de bedste og lidt skæve gråvejrsoplevelser i Danmark.
Midt på den jyske østkyst mellem Randers og Aarhus ligger en perle af et dansk sommerhusområde. Djurslands 1.200 km² byder på skønne omgivelser med brusende strande, frodige skovområder og åbne heder. Mulighederne for store oplevelser stopper ikke ved en flot natur. Halvøen rummer både oldgammel ...
Skinnecyklen er et sjovt køretøj, men man må selv sørge for bommene.
Viser 1-10 af 46 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...