Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari  (1)
 • Skiferie (0)
  Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Spanien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (3)
Forlystelser (0)
Kultur (26)
Alhambra-komplekset i Andalusien er meget mere end en fæstning. Det er en hel bydel med huse, tårne og haver med fontæner, duftende roser, appelsintræer og mauriske paladser, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.
Barcelona har flere restauranter, hvor både maden, prisen og restaurantens historie er god. Her er fire af dem.
Malaga er meget mere end en by med en stor lufthavn og et mellemstop på vej til solkysten. Her finder man landets bedst bevarede mauriske fæstningsværk side om side med den moderne havnefront og museet for mesteren og bysbarnet Picasso.
Indbyggerne i den charmerende sydspanske havneby Cádiz er glade for fisk og fest. En mængde folkefester og et stort karneval fastsætter årets rytme i byen, der også har historiske seværdigheder og havudsigt på programmet.
Tapas og sherry hænger sammen som uadskillelige bonkammerater på de sydspanske barer, men hvorfor skal der som udgangspunkt egentlig altid spises lidt, når man drikker et glas i Spanien?
På den spanske østkyst ligger byen Valencia, der med sine mere end 800.000 indbyggere er landets tredjestørste. Byen har fået en del international anekendelse for sin futuriske arkitektur, men for de fleste danskere vil det gode klima med sine milde vintre og varme somre nok også være et trækplaster.
Kunstneren Pablo Picasso voksede op i Málaga. Selv om det er nærved 100 år siden, hylder byen ham stadig som den store kunstner, han var.
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Tag toget op ad bjerget til et gammelt kloster, oplev Dalis surrealistiske museum og overnat på en klippe i Middelhavet. Det hele inden for en til to timers kørsel fra Barcelona.
Det var her, Isabel af Castilien og Ferdinand af Aragonien giftede sig i 1469 og siden forenede kongeriget, men for Spaniens madentusiaster er Valladolid især kendt for noget andet. Skubbet frem af de nationale tapasmesterskaber, der årligt finder sted i den nordspanske by, hører tapasscenen i dag ...
Viser 1-10 af 40 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...