Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Rundrejse
Backpack (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Indien (2)
Alaska (1)
Bali (1)
Cypern (1)
Georgien (1)
Japan (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Kultur (8)
Med udgangspunkt i det anerkendte vestaustralske vinområde Margaret River, besøger Jyllands-Posten fem forskellige vingårde, der hver især har noget helt unikt at byde på. Det bliver også til en afstikker til sydkysten for at besøge en særligt idyllisk vingård, som ligger i området med det velkendte ...
Drømmer man om en ferie, hvor det handler om mere end at ligge ved den samme pool på det samme hotel i den samme by, er her fem gode bud på en rundrejse, der udforsker et eller flere landes forskellighed.
Mærk storbyens potente puls i storbyen Delhi, oplev Taj Mahal og kærlighedens styrke i Agra, kom tæt på fortidens storhed i Jaipur og slap af under palmerne på paradisstrande i Goa. En rundrejse i Indien byder på lidt af hvert – og mere til.
Texas har både ucharmerende betonjungler, luksusvante oliemillionærer og storslået natur. Og så har de cowboyen, country og rodeo. Tag med til Texas, hvor det moderne møder det traditionelle.
Tobago er stor natur og harmoni med masser af sol på. Med regnskov, bjerge, strande og et tilbagelænet, livsnydende folkefærd ligger den lille ø tæt på Venezuela sammen med sin registrerede partner Trinidad.
Et første besøg i Japan er som et kirsebærtræ i blomst. Forunderligt, farverigt og forførende. Explorer har været på en otte dage lang rundrejse.
Til maskebal på klosteret, til salmesang hos sikherne og til rituel aftenlukning af en landegrænse. Det var blot nogle af indslagene på Explorers rundrejse i det nordlige Indien.
En rejse gennem den østlige del af Java rummer både store kulturelle oplevelser og et møde med store forskelle i levevilkårene.
Bragende sol på en blå himmel, hyggelige bjerglandsbyer og sandstrande med krystalklart vand. For en kuldskær dansk turist er Cypern et vaskeægte ferieparadis, som byder på overraskende oplevelser, hvad enten man kaster sig over de gængse turistattraktioner eller drager ud i landet på egen hånd.
Vi anbefaler
Loading...