Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie (13)
Bilferie (1)
Aktiv ferie (0)
  Rejsemål
England
Vælg rejsemål
close
  Emner
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
I dag har alle hørt om Leicester, fordi byens fodboldhold sensationelt er blevet engelsk mester. Men byen har mere at byde på end bare bold.
Oxford er Londons charmerende, stilfulde og intellektuelle lillebror, der emmer af alt det, man forbinder med det klassiske England. En tur i Oxfords gader byder på imponerende arkitektur, et smut ind i magiens verden og et indblik i et af verdens mest prestigefyldte universiteter.
Jersey i den engelske kanal byder på en gemytlig blanding af engelsk velstand og franske lækkerier.
Overnat i fine omgivelser i England, hvor Landmarks Trust udlejer historiske bygninger.
Den britiske hovedstad er så rig på seværdigheder, at der bør en grundig planlægning til, hvis det hele ikke skal gå op i undergrundsbaner og busser.
Det sydøstlige England byder på alt fra ophøjet ro i Canterbury til løssluppent liv i Brighton – og imellem disse to yderpunkter tillige idyllisk landsbyliv og storslået natur, blot en times kørsel fra London. En oplagt rundrejse i bil.
Manchester er den moderne industribys vugge. Det var på byens fabrikker, at Karl Marx fandt inspiration blandt arbejderne og deres daglige kamp for at klare sig. I dag er det dog en anden slags duel, der præger byen. En kamp mellem to klubber, der nok deler fornavn, men derudover sætter en ære i at ...
Vi vandrer langs Hadrians Mur, et 120 km langt forsvarsværk, som romerne byggede tværs over Storbritannien for næsten 2.000 år siden for at holde røveriske skotter ude.
Englands længste seværdighed, Hadrians Mur, blev bygget af romerne.
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...