Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Campingferie (0)
  Charterrejser (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Hotelferie (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Skiferie (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Historie
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Kultur (22)
På Hotel Comwell Sport, der ligger i Rebild Bakker, kan gæster både nyde hotelopholdets behageligheder og kaste sig over et varieret sportsprogram. Et koncept, man som de første tilbyder i Danmark.
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
På højskolernes rejsekurser mødes uddannelse og rejse i en fælles disciplin. Her handler det nemlig om at få en velinformeret oplevelse af destinationen både før og under rejsen, så kursisterne kan låse op for alle rejsemålets hemmeligheder.
I Aarhus finder du guidede cykelruter, der i et behageligt oplevelsestempo sætter fokus på byens historie, bygninger og kulturelle liv. Jyllands-Posten hjulede med på en dag, hvor arkitektoniske perler og byrum var i centrum.
Tag vandrestøvlerne på, og oplev Irlands grønne bakker, gamle slotte og rislende vandløb. Den irske sydvestkyst er et godt sted at begynde, hvis aktiv ferie i naturen trækker.
I foråret blev nye sportsfaciliteter og suiter indviet på det danskejede sportskompleks, der siden stiftelsen i 1983 har været et yndet sted at holde aktiv ferie. Jyllands-Postens udsendte medarbejder har været med på sidelinjen fra begyndelsen, da resortet skød op på Lanzarote.
Om sommeren har Østrig mindst lige så meget at byde på som om vinteren, og landets historie og geografi indbyder til både kultur- og aktivferie. I Brixental, der ligger i Kitzbüheler Alpen, har man særlig fokus på cykling og gastronomi.
Verdens flotteste bjerg, en hårdfør lokalbefolkning og kæberaslende smukke udsigter i dagevis. Vandring i Nepals Himalaya-bjerge er en unik oplevelse, der hverken er forbeholdt bjergbestigere eller folk med hang til at sove i primitive teltlejre.
Pak rygsækken, og prøv ø-hop på fire øer, der ligger som perler på en snor i Kattegat: Samsø, Tunø, Endelave og Hjarnø. En guide til fire vidt forskellige øer, men med flere fællestræk: Her emmer af salig ro, stressfri stemning, store naturoplevelser, og så skinner solen altid lidt mere.
Blot 400 kilometer syd for den dansk-tyske grænse ligger Harzen – et regulært bjerglandskab med vandfald, klipper og store skovstrækninger, der lægger op til outdoor-ferie. De seneste år har især vandrere, klatrere og cyklister indtaget området. Harzen har hele pakken, og feriegæsten får ...
Viser 1-10 af 41 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...