Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (268)
USA (111)
Italien (91)
Tyskland (89)
Frankrig (83)
Sverige (75)
Norge (59)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Den græske hovedstad er berømt for sine antikke seværdigheder, men byen byder på meget mere end marmorsøjler og oldgamle krukker. Her er en guide til Athens bedste udflugtsmål.
Den tidligere danske søfartsby tilbyder meget andet end grænsehandel.
Op mod 2500 danskere møder i lufthavnen med et pas, der er udløbet. Du kan stadig komme afsted, men får en dårlig og dyr start på din ferie.
Medicin i kufferten kan volde problemer i lufthavnen, hvis du ikke har en attest.
Den lille ø ved Rhodos er for dem, der ønsker fred og ro. De fleste bliver kun nogle timer.
Langs den tyske motorvej ligger middelalderbyer, hvor fortid og nutid går op i en højere enhed.
Her er velbevarede middelalderbyer, 1.000 års minedrift, og senest er et enestående vandkraftsystem kommet på Unescos liste.
Pak madkurven, snør skoene og gå om bord på færgen til Nekselø. Efter 20 minutters sejlads på Sejerøbugten lægger færgen til, og du kan gå på opdagelse i den fredede natur, der omfatter stejle skrænter, sjældne blomster og havluft i rå mængder.
Finlands hovedstad er ikke for svage sjæle. For fristelserne står i kø, hvis man har hang til design i topklasse, kulinariske forkælelser og gåture blandt snurrende sporvogne og imponerende bygningsværker.
Et frimærke af en kahyt. Ingen shows. Slet ikke garanti for solskin. Men de fire dage og tre nætter på ”Den klassiske kanalrejse” mellem Stockholm og Göteborg på et skib fra 1874 er alligevel et eventyr – og kærlighed ved første blik.
Viser 1-10 af 1533 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...