Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (268)
USA (111)
Italien (91)
Tyskland (89)
Frankrig (83)
Sverige (75)
Norge (59)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Op mod 2500 danskere møder i lufthavnen med et pas, der er udløbet. Du kan stadig komme afsted, men får en dårlig og dyr start på din ferie.
Det australske køkken er influeret af de sydeuropæiske og asiatiske tilflyttere, britiske straffefanger og lokale råvarer, hvilket er blevet til et stort sammensurium af nye og gamle traditioner og ingredienser.
Den tidligere danske søfartsby tilbyder meget andet end grænsehandel.
Et frimærke af en kahyt. Ingen shows. Slet ikke garanti for solskin. Men de fire dage og tre nætter på ”Den klassiske kanalrejse” mellem Stockholm og Göteborg på et skib fra 1874 er alligevel et eventyr – og kærlighed ved første blik.
Medicin i kufferten kan volde problemer i lufthavnen, hvis du ikke har en attest.
Pak madkurven, snør skoene og gå om bord på færgen til Nekselø. Efter 20 minutters sejlads på Sejerøbugten lægger færgen til, og du kan gå på opdagelse i den fredede natur, der omfatter stejle skrænter, sjældne blomster og havluft i rå mængder.
Langs den tyske motorvej ligger middelalderbyer, hvor fortid og nutid går op i en højere enhed.
Den græske hovedstad er berømt for sine antikke seværdigheder, men byen byder på meget mere end marmorsøjler og oldgamle krukker. Her er en guide til Athens bedste udflugtsmål.
Det sydøstlige England byder på alt fra ophøjet ro i Canterbury til løssluppent liv i Brighton – og imellem disse to yderpunkter tillige idyllisk landsbyliv og storslået natur, blot en times kørsel fra London. En oplagt rundrejse i bil.
Spring ud i den danske natur og overnat gratis på hundredvis af lejrpladser, der ligger spredt ud over det ganske land.
Viser 1-10 af 1533 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...