Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (269)
USA (111)
Italien (92)
Tyskland (90)
Frankrig (83)
Sverige (76)
Norge (59)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Det sydøstlige England byder på alt fra ophøjet ro i Canterbury til løssluppent liv i Brighton – og imellem disse to yderpunkter tillige idyllisk landsbyliv og storslået natur, blot en times kørsel fra London. En oplagt rundrejse i bil.
I Nordtyskland findes et utal af wellnesshoteller og kurbade, som alle tilbyder luksuriøs velvære og forkælelse. Men hvor finder du de bedste behandlinger, den bedste mad og det mest traditionsrige ophold? Explorer guider dig her til seks wellnesshoteller, som tilbyder lidt udover det sædvanlige.
Den græske hovedstad er berømt for sine antikke seværdigheder, men byen byder på meget mere end marmorsøjler og oldgamle krukker. Her er en guide til Athens bedste udflugtsmål.
Den tidligere danske søfartsby tilbyder meget andet end grænsehandel.
Medicin i kufferten kan volde problemer i lufthavnen, hvis du ikke har en attest.
Den nordtyske by Lübeck er af mange danskere primært kendt for sin marcipan, men den gamle hansestad byder også på smukke historiske bygninger, skæve tårne samt minder om berømte bysbørn.
Spring ud i den danske natur og overnat gratis på hundredvis af lejrpladser, der ligger spredt ud over det ganske land.
Ungarns hovedstad byder på aktiviteter, der vil glæde både mor, far og børn. Gigantiske badelande, betagende bjerge og bobslæde-kørsel hele året. Kabelbaner, konditorkager og kurbade midt i storbyen. Og med det billige prisniveau risikerer børnefamilien ikke at sprænge budgettet.
At komme til Maldiverne er som at træde ind i et postkort med frodige, grønne palmeøer omgivet af krystalklart vand. Men de fysiske omgivelser er ikke alene om at være grønne – her er bæredygtighed nemlig afgørende for øernes beboere.
Her er velbevarede middelalderbyer, 1.000 års minedrift, og senest er et enestående vandkraftsystem kommet på Unescos liste.
Viser 1-10 af 1534 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...