Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (269)
USA (111)
Italien (92)
Tyskland (90)
Frankrig (83)
Sverige (76)
Norge (59)
Vælg rejsemål
close
  Emner
I Nordtyskland findes et utal af wellnesshoteller og kurbade, som alle tilbyder luksuriøs velvære og forkælelse. Men hvor finder du de bedste behandlinger, den bedste mad og det mest traditionsrige ophold? Explorer guider dig her til seks wellnesshoteller, som tilbyder lidt udover det sædvanlige.
Det sydøstlige England byder på alt fra ophøjet ro i Canterbury til løssluppent liv i Brighton – og imellem disse to yderpunkter tillige idyllisk landsbyliv og storslået natur, blot en times kørsel fra London. En oplagt rundrejse i bil.
At komme til Maldiverne er som at træde ind i et postkort med frodige, grønne palmeøer omgivet af krystalklart vand. Men de fysiske omgivelser er ikke alene om at være grønne – her er bæredygtighed nemlig afgørende for øernes beboere.
Medicin i kufferten kan volde problemer i lufthavnen, hvis du ikke har en attest.
Den græske hovedstad er berømt for sine antikke seværdigheder, men byen byder på meget mere end marmorsøjler og oldgamle krukker. Her er en guide til Athens bedste udflugtsmål.
Bravo Tours har fundet nøglen til at lave rejser med direkte fly til Dansk Vestindien.
Spring ud i den danske natur og overnat gratis på hundredvis af lejrpladser, der ligger spredt ud over det ganske land.
Drømmer du om en weekend med spa, wellness og ren afslapning, så er en overnatning på en af Danmarks mange spa-hoteller en oplagt mulighed. Her er de 10 bedst bedømte spa-hoteller i Danmark ifølge hjemmesiden Trivago, der har sammenlignet brugeranmeldelser fra populære bookingsider.
Langs Tysklands smukkeste flod er der optimale cykelmuligheder. Ruterne er varierede, landskabet levende og muligheden for livsnydelse er hele tiden inden for rækkevidde.
Ungarns hovedstad byder på aktiviteter, der vil glæde både mor, far og børn. Gigantiske badelande, betagende bjerge og bobslæde-kørsel hele året. Kabelbaner, konditorkager og kurbade midt i storbyen. Og med det billige prisniveau risikerer børnefamilien ikke at sprænge budgettet.
Viser 1-10 af 1534 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...