Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
Indien
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
Alaska (0)
Albanien (0)
Algeriet (0)
Andorra (0)
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (0)
Kultur (0)
Naturoplevelser (0)
Tag børnene med (0)
I den lille indiske flække Bodh Gaya kommer man tættere på den nulevende buddhisme end de fleste andre steder. At det sker i oldgamle tempelomgivelser, gør kun oplevelsen stærkere.
Rejseguiden Lonely Planet har lavet en liste over verdens 20 største rejseseværdigheder.
Verdens største struktur af mudder i Mali, en enorm trappebrønd i Indien og et grotesk stort palads i Rumænien er på listen over turisternes glemte bygningsværker.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
I det nordlige Indien – mellem Kina og Kashmir – ligger et glemt kulturrige, den vestlige del af det gamle tibetanske storrige. Et område, der kom under Indiens kontrol, og hvor den tibetanske kultur i dag lever uforstyrret videre under demokratiets vinger.
Små gader med uanede mængder affald, hellig kolort og ucensurerede ligbrændinger langs Ganges-floden. Livet i Varanasi kommer ikke i en blød turistindpakning, men må indtages i rå form. Når man den erkendelse, er der evige minder at hente i hinduismens spirituelle centrum.
Oplev de anderledes og mindre kendte sider af Indien.
Hvad end du interesserer dig for natur, historie, arkitektur eller sport, byder Asiens traditionsrige lande på et hav af oplevelser. Her er 10 forslag, som du bør have på ideblokken til din Asien-rejse.
Tag med tii den indiske delstat Kerala som befolkningen selv kalder "Guds eget land".
Nordindien rummer oplevelser til flere måneders rejseri, men på mindre end to uger kan man dog opleve en stribe eksotiske og sanselige seværdigheder. Explorer viser vej til fem af de største af slagsen.
Vi anbefaler
Loading...