Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari  (3)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vinrejse (0)
  Rejsemål
Sverige
Norge (12)
Frankrig (9)
Italien (9)
England (6)
Spanien (5)
Tyskland (5)
Vælg rejsemål
close
  Emner
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Normalt skal du lægge vejen forbi Systembolaget, hvis du vil købe alkohol med hjem fra rejsen til Sverige. Men på den lille ø Hven i Øresund, finder du et stort udvalg af lokal produceret whisky, som du kan tage med hjem i kufferten. Øen er også et besøg værd, hvis du er frisk på en cykeltur, ...
Det vrimler med tilbud til folk, der vil vandre. Tirsdag åbner et nyt pilgrimshus i Maribo og i næste måned vandringsruten Camønoen.
Lystfiskeri giver rejsen formål og store naturoplevelser. Se ekspertens tip til syv let tilgængelige steder med pæne chancer for fangst.
Du kan rejse efter de bedste muligheder, men har du tålmodigheden, kan du også vente på, at det sagnomspundne nordlys kommer til Danmark.
Den nye Michelin-guide for nordens restauranter er på gaden. Vi har fået to kendte kokke til at anbefale de bedste i vores to nabolande.
Gå på opdagelse i en ubåd, besøg Sveriges største trækirke, se den charmerende bydel og træd ind i Stortorgets mylder. Karlskrona er en flådeby bygget på en række øer i den svenske skærgård, og landets maritime historie spiller en vigtig rolle for byen.
Når du rejser på skiferie, får du brug for at danne dig et overblik over vejret og pisterne. Se hvilke apps, skieksperterne selv bruger.
Flere og flere producenter skruer deres campingvogne sammen, så de kan klare en tur i frostvejr, uden man får kolde fødder. De rigtige vintervogne er stadig i en dyrere klasse.
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
Viser 1-10 af 75 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
>
Vi anbefaler
Loading...