Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Busrejse (0)
  Bådferie (0)
  Charterrejser (0)
  Cykelferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Flyrejse (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Krydstogt (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Togrejser (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Østrig (25)
Sverige (23)
Norge (22)
Frankrig (19)
Italien (15)
Schweiz (10)
USA (6)
Vælg rejsemål
close
Du er ilde stedt, hvis du rejser på skiferie kun iført det blå sygesikringskort. Din rejseforsikring skal også have et grundigt tjek inden.
Szklarska Poreba. Umiddelbart ikke et navn, der vækker den helt store genklang. Men i den polske bjergprovins danner majestætiske graner og krumme isformationer rammen om en skiferie, der på mange måder minder om et sted taget ud af en magisk fortælling.
Når du rejser på skiferie, får du brug for at danne dig et overblik over vejret og pisterne. Se hvilke apps, skieksperterne selv bruger.
Undgå at fare vild, gå sukkerkold eller blive forbrændt. Læs her, hvad TV 2’s skiekspert Thomas Uhrskov har med i lommerne på skituren.
Flere og flere producenter skruer deres campingvogne sammen, så de kan klare en tur i frostvejr, uden man får kolde fødder. De rigtige vintervogne er stadig i en dyrere klasse.
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
Ikke langt fra det svenske skiparadis Åre ligger et mystisk anlæg, som vi i Danmark ikke kender meget til. Her kombinerer udøverne fokus og fordybelse med udholdenhed og teknisk snilde i en af verdens hårdeste sportsgrene.
Gressoney i det nordlige Italien er en skidestination, hvor gastronomien fylder næsten lige så meget som skiløbet. Det er det simple, men gode liv i alperne med fokus på traditionel madkunst i kombination med brede skibakker i de solrige italienske alper.
De fleste skientusiaster har efterhånden testet det alpine skiløb i det østrigske, men alperne byder på meget mere end bare slalom. Om det skal være cykling ned ad løjperne eller snevandring med tennisketsjere under fødderne i ægte Anders And-stil, er de østrigske alper leveringsdygtige.
Det stiller store krav til en skidestination, når tre generationer tager på ski sammen og flokken spænder over en, der knap kan gå, over den fartglade eliteskiløber til de ældre kaffe-kage-kørere. Trysil leverer de optimale rammer for ski og velbevaret familiehygge.
Viser 1-10 af 120 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...