Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Byferie (2)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Spanien
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (11)
Kultur (13)
Naturoplevelser (0)
Alhambra-komplekset i Andalusien er meget mere end en fæstning. Det er en hel bydel med huse, tårne og haver med fontæner, duftende roser, appelsintræer og mauriske paladser, der leder tankerne hen på 1001 nats eventyr.
Malaga er meget mere end en by med en stor lufthavn og et mellemstop på vej til solkysten. Her finder man landets bedst bevarede mauriske fæstningsværk side om side med den moderne havnefront og museet for mesteren og bysbarnet Picasso.
Gastro-turisten rejser efter mad – både efter toplækker gourmetmad og helt, helt simpel og uforfalsket lokal mad. Og det får man alt sammen på Ibiza.
Indbyggerne i den charmerende sydspanske havneby Cádiz er glade for fisk og fest. En mængde folkefester og et stort karneval fastsætter årets rytme i byen, der også har historiske seværdigheder og havudsigt på programmet.
Tapas og sherry hænger sammen som uadskillelige bonkammerater på de sydspanske barer, men hvorfor skal der som udgangspunkt egentlig altid spises lidt, når man drikker et glas i Spanien?
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Det var her, Isabel af Castilien og Ferdinand af Aragonien giftede sig i 1469 og siden forenede kongeriget, men for Spaniens madentusiaster er Valladolid især kendt for noget andet. Skubbet frem af de nationale tapasmesterskaber, der årligt finder sted i den nordspanske by, hører tapasscenen i dag ...
San Sebastián er et mekka for madelskere. Der er kort vej fra havet og jorden til bordet. Der er spisesteder på alle niveauer – fra pintxos-barer til en usædvanlig koncentration af Michelin-restauranter. Gastronomien er understøttet af særlige madklubber for mænd.
La Rioja Alavesa er gemt – og en smule glemt – i Baskerlandet i Spanien. Et besøg i de små byer er en fascinerende rejse tilbage til middelalderen. Men distriktet har også store vingårde med den mest moderne arkitektur. Samt smagsprøver.
At besøge Valladolid, i hjertet af det gamle Kastilien, er som at rejse i historien. Her giftede de katolske monarker Isabella og Ferdinand sig, og dermed var Spanien født. Byen har Europas største samling af religiøse træskulpturer, og i dens opland dyrkes de bedste vine på Den Iberiske Halvø.
Viser 1-10 af 18 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...