Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Byferie (3)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
  Rejsemål
Italien
USA (4)
Spanien (3)
England (2)
Indien (2)
Jordan (2)
Kina (2)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (9)
Kultur (19)
Tag børnene med (0)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Ascoli Piceno i regionen Marche byder på uspoleret italiensk atmosfære og lokale smagsoplevelser i massevis.
I Italien er pasta ikke bare pasta, og skinke ikke bare noget fra en varm madpakke. Støvlelandet holder madfanen højt og byder gæster på masser af madfestivaler, hvilket gør landet til en oplagt destination for madturister. Tag til kæmpe madmesse i Torino, kom med ind i et stort, lugtende telt, og ...
Et spritnyt museum for Enzo Ferrari og en charmerende gammel bymidte er hovedattraktionerne i Modena, der også er hjemby for Pavarotti og balsamicoeddike.
Kulturrigdommene i Italiens hovedstad er næsten svimlende. Husk at trække frisk luft fra udsigtspunkterne på Roms høje mellem turene til Pantheon og Peterskirken, lyder det fra Italien-kender Thomas Harder.
Er Parthenon, Pompei og pyramiderne blevet for ordinære? Så træd væk fra turiststrømmens alfarvej og opdag de ”ukendte” perler i lande som Kroatien, Tyrkiet og Jordan.
Verdensudstilling i Milano, europæisk kulturfestival i Mons og millionmuseum i Los Angeles. Der er destinationer rundt om i verden, der vil være et besøg værd til næste år. De er nemlig værter for store events, fejrer jubilæer eller har foretaget millioninvesteringer for at tiltrække turister.
Alpebyerne i Val Gardena er udgangspunktet for mange vandreture i Dolomitterne, men de er også et besøg værd i sig selv. Her kan man bl.a. møde en dukkemager, der har specialiseret sig i at producere ”Hitler-dukker”.
Krig og katastrofe har altid solgt billetter i turistindustrien. Følgende 11 steder tager dig med til alt fra sønderskudte spøgelsesbyer til katastroferamte kraftværker.
Vest for Parma begynder markerne at skyde ryg og udvikler sig til de små bjerge, som bliver til Appenniner-bjergkæden. Det er lige her, at parmesanosten, parmaskinken, og lambrusco-vinen bliver produceret, og her kan man opleve autentisk norditaliensk landkøkken.
Viser 1-10 af 24 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...