Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Kulturferie
Skiferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
USA (6)
England (5)
Danmark (4)
Italien (3)
Rusland (3)
Sverige (3)
Tyskland (3)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (28)
Kultur (41)
Naturoplevelser (0)
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Tag til den britiske hovedstad og se, hvordan "Løvernes Konge" er gået fra medrivende tegnefilm til den mest indtjenende musical nogensinde.
I dag har alle hørt om Leicester, fordi byens fodboldhold sensationelt er blevet engelsk mester. Men byen har mere at byde på end bare bold.
Oxford er Londons charmerende, stilfulde og intellektuelle lillebror, der emmer af alt det, man forbinder med det klassiske England. En tur i Oxfords gader byder på imponerende arkitektur, et smut ind i magiens verden og et indblik i et af verdens mest prestigefyldte universiteter.
Gå på opdagelse i en ubåd, besøg Sveriges største trækirke, se den charmerende bydel og træd ind i Stortorgets mylder. Karlskrona er en flådeby bygget på en række øer i den svenske skærgård, og landets maritime historie spiller en vigtig rolle for byen.
Tag med på et arrangeret besøg i Nordkorea, hvor man som turist får en lille flig af hverdagslivet at se.
Over 300 genstande fra to forsvundne byer ved Nilens munding skal være nyt trækplaster på British Museum til næste år.
I Hoi Ans muntre gader finder man lettere end noget andet sted i Vietnam godt håndværk. Tasker, sko, tøj. Alt sammen skræddersyet og af tårnhøj kvalitet. Byens gamle traditioner, små gyder og gode restauranter ligger, hvor de altid har gjort. Klar til at blive udforsket.
Malaga er meget mere end en by med en stor lufthavn og et mellemstop på vej til solkysten. Her finder man landets bedst bevarede mauriske fæstningsværk side om side med den moderne havnefront og museet for mesteren og bysbarnet Picasso.
Aserbajdsjans hovedstad, Baku, er i rivende udvikling. Funklende nye skyskrabere skyder op i højt tempo. Talrige seværdigheder vidner om fascinerende kultur og historie. Middelalderbyen i centrum og flere Rothschild- og Nobel-oliepalæer er blandt de mest bemærkelsesværdige.
Viser 1-10 af 43 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...