Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Danmark (95)
USA (43)
Italien (38)
Tyskland (34)
Spanien (28)
Frankrig (27)
England (24)
Vælg rejsemål
close
  Emner
I stedet for at rejse ind i bøgernes verden i din sommerferie kan du også rejse ud i verden og se, hvor de store romaner udspiller sig.
Mange danskere forbinder den nyslåede europamesternation med Lissabon og portvin. Men Portugal har meget andet at byde på, siger kendere.
I den lille indiske flække Bodh Gaya kommer man tættere på den nulevende buddhisme end de fleste andre steder. At det sker i oldgamle tempelomgivelser, gør kun oplevelsen stærkere.
Læserne af rejsemediet "Travel+Leisure" har kåret verdens ti bedste byer. Tre af disse ligger tilsyneladende i de amerikanske sydstater.
På Hotel Comwell Sport, der ligger i Rebild Bakker, kan gæster både nyde hotelopholdets behageligheder og kaste sig over et varieret sportsprogram. Et koncept, man som de første tilbyder i Danmark.
Europa er fyldt med pulserende storbyer, hvis du allerede har set alle hovedstæderne. Få gode rejsetips til de oversete 'second cities'.
En golfbane klos op ad kysten, Danmarks mindste galleri i en nedlagt telefonboks og et nyåbnet whiskydestilleri er bare et par af de lokale initiativer, der lokker turister til Ærø. Kom med på tur til øen, der stædigt kæmper imod affolkning, og som gifteklare par fra hele verden valfarter til.
Ved Storåen kan man se Danmarks største spinderok, drikke uldent øl, beundre et lille tempel, kigge på en storforbryder, hilse på en rasende dyr kvinde, trykke Guds Hånd samt besøge et observatorium.
Mellem Venedig, Milano og Firenze ligger Norditaliens ældste by, Padova, der trods sin lokale charme og lange historie stadig står i skyggen af de nærliggende turistmagneter. Men nu fører Padova an og flirter med besøgende over flodture, kunst, kultur og historie.
Trods 1200 år på bagen er hansestaden Bremen ved Weser-floden en sprællevende by, der frister med et mix af historie, ny og gammel kultur, gastronomi, vin og events.
Viser 1-10 af 584 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...