Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Krydstogt
Safari (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
De tidligere post- og godsskibe fra Hurtigruten sejler i dag turister op og ned langs Norges idylliske og barske kyst. Undervejs kan du studere det rige fugleliv, få et adrenalinkick eller bare døse hen i en tilstand af ren og skær ingenting.
En 10-dages rejse i en hængekøje på en fragtbåd gennem Amazonas mest fjerne områder viser Amazon-junglens ubegribelige størrelse. Det er en autentisk og rå oplevelse, der kalder på fordybelse.
Vi har lagt fra kaj og fundet formidable ruter, der giver dig cremen af en god skærgårdsoplevelse på Sveriges vestkyst.
Lige meget om du holder af 1980'er bandet Kiss eller katte, så findes temakrydstogtet. Her en guide til alternative krydstogter.
Med i alt knap 5.000 mennesker ombord er krydstogtskibet MSC Preziosa som en by på havet, hvor familier på tværs af generationer kan holde ferie sammen. Og alle kan få sine ønsker opfyldt, hvad enten man er til afslapning, leg eller aktiv ferie.
Ekspeditioner er sin egen niche inden for krydstogtverdenen. Skibene er komprimeret til en størrelse, der gør det muligt at besøge steder langt fra civiliserede samfund – som på denne rejse, hvor Silver Discoverer krydser Melanesien og blandt andet kaster anker ved Solomon Islands og Vanuatu.
Sejl ned af Canal du Midi, en af historiens mest imponerende ingeniørmæssige bedrifter, og nyd samtidig Sydfrankrig flyde forbi i et behageligt tempo.
Kan det være attraktivt for inkarnerede sejlere at slippe roret og overlade ansvaret til en professionel skipper og hans besætning? Vi gjorde forsøget og tog på tyrkisk eventyr med SCIC Sailing.
I farvandet omkring Andamanerne udlever en flok danskere en gammel sejlerdrøm. Besætningen på skibet Naveren udforsker de øde indiske tropeøer, havet med de mange koralfisk og menneskemyldret i hovedbyen, Port Blairs, gader.
Børnene vil have poolplaskeri og is. Familiens voksne vil også gerne opleve noget. Et krydstogt til Fjordnorge skulle forene ønskerne, da tre generationer holdt sommerferie sammen.
Viser 1-10 af 39 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...