Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Hotelferie
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (5)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (7)
Tag børnene med (0)
Flere danske rejsende slæber det blodsugende insekt væggelus med hjem fra ferien. Behandling af hjemmet kan koste op til 50.000 kroner.
Vi lægger sjældent drikkepenge herhjemme i Danmark, men det forventes vi ofte at gøre, når vi er gæster i et andet land.
Et dansk-hollandsk ægtepar i belgiske Wallonien har skabt La Grande Cure, der er en hotel- og spa-oase, som appellerer til både golfspillere, cykelturister og skiløbere.
Vestsverige er et slaraffenland for skaldyrstilhængere, for på det dybe vand i den østlige del af Skagerrak såvel som i de ferskvandsfyldte kanaler gemmer sig alskens delikatesser. En række fiskere og hoteller udbyder skaldyrssafarier, hvor man kommer med om bord på en fiskekutter og kommer helt tæt ...
Charlie Chaplin byggede 14 bungalower midt i Hollywood i 1924. Husene skulle være et tilhørssted for berømte Hollywoodstjerner.
Drømmer du om en weekend med spa, wellness og ren afslapning, så er en overnatning på en af Danmarks mange spa-hoteller en oplagt mulighed. Her er de 10 bedst bedømte spa-hoteller i Danmark ifølge hjemmesiden Trivago, der har sammenlignet brugeranmeldelser fra populære bookingsider.
I Middelfart er et gammelt vandtårn blevet indrettet som et eksklusivt ferie- og kursussted i syv runde etager. Explorer har afprøvet den alternative luksusbolig i en weekend, der stod i forkælelsens tegn med vin og gourmetmad.
Du har sikkert set din andel af dødssyge hotelværelser, så hvorfor ikke lade hotellet være attraktionen i sig selv på din næste weekend-get-away? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet10 unikke hoteller i Europa til den stilbevidste livsnyder.
Explorer har besøgt det ultraluksuriøse og verdenskendte hotel Park Hyatt Tokyo.
Overnat i storbyer som Warszawa og Thessaloniki, hvor fire nætter på et femstjernet hotel koster det samme som en enkelt nat koster på et tilsvarende hotel i London.
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...