Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie (4)
Bilferie (3)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Frankrig
Østrig
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (0)
Forlystelser (0)
Historie (1)
Kultur (2)
Naturoplevelser (0)
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Du har sikkert set din andel af dødssyge hotelværelser, så hvorfor ikke lade hotellet være attraktionen i sig selv på din næste weekend-get-away? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet10 unikke hoteller i Europa til den stilbevidste livsnyder.
Her får I romantik trods kuldegrader.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Adskillige kulturpersonligheder fra Karl Marx til Jim Morrison ligger begravet her.
Slovenien er billigst, mens det er dyrest at blive transporteret op på pisterne i Schweiz.
Julemarkederne i Lübeck, Dresden og Nürnberg er kendt af de fleste. Men der er mange andre steder at komme i julestemning.
Britiske ekspert har udvalgt de bedste skiområder til fem forskellige typer og livssituationer. Se dem her.
Hvert år havner mange danskere i en økonomisk eller juridisk klemme efter en ferierejse. Undgå bøder, find information om regler i ferielandene med Forbruger Europas nye rejseguide.
Fredag begynder sommerferien for mange danskere, og med den øges trafikken sydpå med risiko for kødannelser. Men det er muligt at holde sig orienteret om de værste trafik-flaskehalse.
Viser 1-10 af 11 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...