Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
USA (20)
Sydafrika (11)
Thailand (11)
Sverige (10)
Indien (8)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Drømmer du om et bryllup, som ikke ligner alle de andres, så er et bryllup i udlandet en mulighed. Og det behøver faktisk ikke være dyrt.
Over en million pingviner, 500.000 får og 3.000 indbyggere bor på de mere end 700 forblæste øer, hvor vejnettet kun kan forceres af firehjulstrækkere. Tag med på roadtrip på Falklandsøerne i det sydlige Atlanterhav.
Den tjekkiske by Cesky Krumlov er pakket ind i middelalderlig stemning og derfor en af landets mest charmerende byer, bygget op omkring et imponerende stort slot, som i sig selv er rejsen dertil værd.
FN har offentliggjort en liste over verdens mindst besøgte steder i 2015.
Engang var fiskeri og landbrug Lanzarotes varemærke. Nu er turismen øens et og alt. Et charterparadis, ligesom de andre Kanariske Øer. Men drager man på eventyr, vil man opdage, at Lanzarote gemmer på hemmelige oplevelser.
I slutningen af hvert år udgiver rejsemagasinet National Geographic en liste over 20 anbefalelsesværdige rejsemål. Jyllands-Posten har talt med Jakob Linaa Jensen, der er en af Danmarks mest berejste personer, og bedt ham komme med rejseråd til det nye års rejsedestinationer.
Det er en bævrende og berusende oplevelse at suse over regnskovens trækroner i en af Costa Ricas populære svævebaner.
En lille karavane på tre slæder tager på en over 100 kilometer arktisk vinterfærd i fjelde og på fjorde ved Ilulissat i Grønland. Med er tre kvindelige turister med hver sin kusk og tilsammen 42 slædehunde.
Nationalparken Kruger er enorm, men egner sig alligevel til dagsture. Den adskiller sig fra de private vildtreservater på godt og ondt.
Ikke mange danskere tager til USA for at stå på ski, og det er en skam. Det mener Danexplores ski- og rejsekonsulent Jens Lind, der står for at arrangere skirejser til USA for danskere. Han mener nemlig, at både skien og servicen i USA er bedre end i Europa. Derfor giver han her sine ...
Viser 1-10 af 152 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...