Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Charterrejser
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Kultur
Eventyr (1)
Historie (10)
Tag børnene med (0)
Efter den verdensomspændende økonomiske krise har kanarieøen La Palma set sig nødsaget til at forny sig ved at tiltrække turisme. Men samtidig er der et ønske fra de lokale om at holde ved den traditionelle kultur – et ønske, som både en bananplantage, cigarproduktion og et observatorium forsøger at ...
I feriebyen Varadero på Cubas nordkyst findes et ægte solferie-paradis, der konstant vokser sig større og større. Men hvordan er det egentlig at tage på solferie midt i det gamle Cuba? Jyllands-Posten har afprøvet Cuba som charterdestination.
Selv om der på Malta lystigt fyres fyrværkeri af fra morgen til aften, er krudt og kugler en del af en landets mere dystre historie. Den lille middelhavsø er et oplagt valg, hvis man interesserer sig for krigshistorie eller gerne vil besøge Europas bedste dykkerspot.
Mallorca er en af danskernes foretrukne sommerferiemål, og skal du dertil, så smut forbi Palma de Mallorca.
De populære spanske ferieøer Tenerife og Gran Canaria har langt mere at byde på end grisefester og swimmingpools. Jyllands-Posten guider her til fem oplevelser af den mere autentiske slags, der viser andre sider af ferieparadiset.
En rumænsk dronning tabte bogstavelig talt sit hjerte til Bulgarien, et vidtstrakt Sortehav og en bugnende blomsterhave i byen Balchik. Haven er dog ikke den eneste attraktion i den lille bulgarske havneby.
Mallorca er foruden solskinstimer rig på historiske bygninger og anekdoter fra fortiden. Den spanske ø indbyder derfor til at gå på jagt efter historien – i klostret, hvor komponisten Chopin opholdt sig i tre kolde vintermåneder, i en majestætisk katedral og i dunkle drypstenshuler.
Festen lever stadig på Ibiza og plejes af store internationale dj-navne. Men den spanske ferieø tiltrækker også familier og dem, der er interesseret i selvudvikling og lounge-stemning.
Jordan har både Det Røde Hav og Det Døde Hav, selv om landet hovedsageligt består af ørken og klippeformationer. I ørkenen gemmer sig fascinerende oldtidsbyer og beduinlejre, som kan give charterferien et strejf af kultur.
Man glemmer hurtigt alt om uldtrøjer og de lange underbukser på Middelhavets sydligste ø – selv om det slet ikke er sommersæson endnu.
Viser 1-10 af 29 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...