Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Bilferie
Flyrejse (1)
Safari (1)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (4)
Forlystelser (0)
Historie (7)
Kultur (10)
Mecklenburg-Vorpommern – de fleste kender navnet på den tyske delstat, men de færreste kan sikkert placere den på Tysklands-kortet. Og det er synd. For den fortjener meget større interesse med – også på grund af de mange tilbud den har til campingfolket. Så overvej Meck-Pomm som feriedestination, ...
Er vi der snart? Mindre børn har svært ved at begribe de lange afstande på kør-selv-ferien. Se her, hvordan du forbereder dem bedst muligt.
Når campingvognen begynder at leve sit eget liv, er det ofte førerens skyld. Det kan være på grund af forkert læsning eller for høj hastighed ned ad en bakke. Andre forhold som sporriller og pludselig, kraftig sidevind kan også spille ind. Men med en række gode råd om læsning og kørsel kan man ...
Der er penge at spare, og der er penge at miste, når du skal på ferie i en bil, der ikke er din egen.
De senere år er autocampere blevet en realistisk mulighed for mange campister. Men er man i tvivl om, hvordan det er at feriere i et ”campinghjem” på størrelse med en bus, kan man jo begynde med at leje en autocamper og se, om man bliver lige så bidt af ferieformen, som mange andre.
Er din bil ikke helt ung længere, eller har du købt en mindre model, så lej et feriekøretøj i Tyskland. Priserne er lave, og du sparer værditab og serviceudgifter.
Skal du køre sydpå til sommer, kan der være penge at spare. Hvis du kører din egen bil til Tyskland og fortsætter i en lejet bil, kan det både blive billigere og forbedre komforten og sikkerheden.
Hvad gør man, hvis man ikke er med på listen over verdens syv vidundere? Man laver sin egen liste. Det er præcis, hvad den amerikanske stillehavsstat Oregon har gjort. Oregon er klassens frække dreng, der helst lever lidt på kanten af konventionerne. Her er plads til at drømme og plads til at være ...
Slå kalechen ned og nyd solnedgangen langs Californiens Stillehavskyst, fordyb dig i USA’s historie i New England-staterne eller spot canadiske bjørne i de store søers land.
Autocampere er populære, men er samtidig en større udskrivning, hvis man vil have det optimale. Det har fået den schweiziske producent SwissRoomBox til at lancere en løsning, så man kan udstyre sig egen bil med nogle af autocampernes fordele til en mere overkommelig pris.
Viser 1-10 af 39 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...