Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Grønland
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (12)
Forlystelser (0)
Historie (4)
Kultur (10)
I slutningen af hvert år udgiver rejsemagasinet National Geographic en liste over 20 anbefalelsesværdige rejsemål. Jyllands-Posten har talt med Jakob Linaa Jensen, der er en af Danmarks mest berejste personer, og bedt ham komme med rejseråd til det nye års rejsedestinationer.
En lille karavane på tre slæder tager på en over 100 kilometer arktisk vinterfærd i fjelde og på fjorde ved Ilulissat i Grønland. Med er tre kvindelige turister med hver sin kusk og tilsammen 42 slædehunde.
Det danske rigsfællesskab har seks repræsentanter på Unescos liste over bevaringsværdige eksempler på menneske- og naturskabt verdensarv. Der er tale om både naturskabte fænomener og bygningsværker, som alle rækker ud over det lokale og nationale.
Erik den Røde og hans folk kom, de så, men de sejrede kun i en periode. Nordboerne, som vikingerne også kaldes, forsvandt fra Grønland efter 500 år. Men inden da nåede vikingen Leif den Lykkelige at få kristendommen til Grønland. I dag bliver den historie i den grad bragt til live direkte fra den ...
Safari er mere end løver, giraffer og næsehorn. Her er fem anderledes safarirejser, hvor der er garanti for ferieoplevelser, der skiller sig ud fra mængden.
En både barsk og frodig natur venter i Qaqortoq på Grønlands banankyst. Her er al maden friskfanget, og livet går sin stille gang forbi brættet i byens midte.
En skinnende iglo i Grønland er blandt nogle af verdens mest specielle hoteller.
Skandinavien rundt i en havkajak bød på rå natur, store tanker og fantastisk dyreliv.
Fem danskere har lige nu store oplevelser i henholdsvis Østgrønland og Skandinavien.
Med konkurrence på flyruterne er Grønlands hovedstad blevet et overkommeligt rejsemål.
Viser 1-10 af 24 resultater
1
2
3
>
Vi anbefaler
Loading...