Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Frankrig
Schweiz (10)
Italien (9)
Østrig (9)
Norge (5)
Sverige (5)
USA (2)
Vælg rejsemål
close
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Freeride-skiing er ikke til at spøge med. Lavinefaren er altid til stede, og tilfældighed og hurtig tænkning spiller en stor rolle i, om man overlever eller bliver begravet i sneblokke. Derfor er sikkerhed førsteprioritet på offpistområdet i franske Chamonix.
Europas bedste skiområder er blevet kåret, og vinderen er Val Thorens, der ligger i de franske alper.
Midt i et af verdens største skiområder, Solens Porte, ligger Avoriaz. En satellitby bygget det rigtige sted på bjerget, hvor bløde bakker byder børn velkommen, mens de dygtigste finder udfordring lidt længere væk. Særligt på den berygtede Schweiziske Mur.
Skiferiekonceptet UCPA, der er en form for højskole tilsat små franske særheder, tilbyder avanceret skiundervisning og all inclusive i de franske alper. Er du til gourmetmad og luksushotel, så glem alt om det. Er du derimod til masser af skiløb, velkvalificeret undervisning og masser af socialt ...
Området Valloire-Galibier har fostret en verdensmester i slalom. Men man behøver ikke være prof for at køre her. Området har pister for alle skiløbere, og landsbyen er autentisk og hyggelig.
La Clusaz er ikke en moderne satellitby, men alligevel er skiløbet i top. Og så er byen fuld af charme og atmosfære.
Jyllands-Posten har taget en snak med et par skieksperter om den stigende interesse for Nordamerika, Alpernes tillokkende kurver og en tidsånd, der får os til at droppe liften.
Vælg mellem god off-piste, familievenlig og Balkan.
Viser 1-10 af 50 resultater
1
2
3
4
5
>
Vi anbefaler
Loading...