Find mere om:
Mor i prinsessekjole nægtet adgang til.. | rejser.guide.dk

Mor i prinsessekjole nægtet adgang til Disneyland

En mor og datter ville være prinsesser for en dag i Disneyland. Men den gik ikke...

En mor og datter havde gjort sig klar til den helt store dag i Disneyland Paris.

Natasha Narula på 35 år havde iført sig en gammel brudekjole samt Mickey Mouse-ører, mens datteren Drew på otte år havde fået en tiara og en brudepigekjole fra et familiebryllup på.

Da de to forventningsfulde piger stod i kø for at komme ind i Disneyland Paris for at være prinsesser for en dag, blev de hevet til side af en sikkerhedsvagt.

’Bare en kjole’

Sikkerhedsvagten fortalte Natasha Narula, at piger/kvinder over ni år ikke må bære prinsessekjoler i Disneyland, og at det er en global politik for Disneys forlystelsesparker.

”Jeg troede, det var en joke, fordi det var 1. april. Jeg havde ikke engang makeup på, og jeg lignede slet ikke karaktererne i parken. Det var jo ikke fordi, jeg havde et Mickey Mouse-kostume på. Det var jo bare en kjole,” har Natasha Narula udtalt til Daily Mail.

Udmeldingen var ganske overraskende for hende, fordi hun på forhånd havde fået lov af parken til at bære den store prinsessekjole.

En ydmygende episode

Efter den pinlige episode i køen blev både mor og datter tvunget til at gå tilbage til deres hotel, hvor Natasha Narula kunne skifte til mere ’passende’ tøj.

”Det var meget ydmygende at blive trukket til side på den måde. Det var mærkeligt, fordi jeg allerede havde fået en tilladelse fra en medarbejder over kundetelefonen, men vagten i parken mente, at andre børn i forlystelsesparken ville tro, at jeg arbejdede for Disney. De sagde, jeg ikke kunne komme ind, før jeg havde skiftet til mere ’passende’ tøj,” har Natasha Narula sagt til Daily Mail.

Forlanger undskyldning

Natasha Narula beskrev selv brudekjolen som grim, og den havde kun kostet omkring 200 kr.

”Det var meningen, at min datter og jeg skulle have en sjov dag. Vi så en masse børn på vejen, og ikke én af dem spurgte mig, om jeg var en prinsesse fra Disney. Faktisk var der kun en lille pige, der spurgte, om jeg skulle giftes,” har Natasha Narula sagt.

Disneyland har bekræftet over for The Telegraph, at de har et globalt forbud mod, at voksne mennesker bærer prinsessekjoler, når de besøger parken. Grunden til det er, at Disney ikke ønsker at forvirre andre kunder i parken.

Natasha Narula har indtil videre skrevet en klage til Disneyland og forlangt en undskyldning.

LÆS OGSÅ: Døden under Paris

Guide til Disneyland Paris

13-08-2013: Disneyland Paris er én stor fantasibåret fest, fyldt med de varme følelser, som Walt Disney i generationer har mestret at trylle frem i både børn og voksne. Det er blot at slubre det hele i sig og at få mest ud af turen til landet, hvor drømme bliver virkelige og natsorte velour-ører er højeste mode. Læs artikel

Nyhed: BREVKASSEN

20-10-2009: Familieferie på Bali Læs artikel

Anmeldelse: Her er de klammeste turistmål

21-07-2009: Turisterne er tilsyneladende ligeglade med hygiejnen ved disse fem verdenskendte turistattraktioner. Læs artikel

Guide til Luxembourg-haverne i Paris

29-05-2016: Gør som de lokale i Paris og tag til Luxembourg-havernes grønne oase for at slappe af. Selv om parken er centralt placeret i den franske hovedstad, byder området omkring Luxembourg-haverne på seværdigheder uden det store mylder af turister. Læs artikel

Guide til busferier i Europa

13-03-2016: Glem alt om kaotiske lufthavne og udmattende kør-selv-ferier. Hop i stedet på bussen, og kom frisk og veludhvilet frem til sommerens feriedestination. Tre danske busrejsearrangører har udvalgt deres bedste bud på en billig og oplevelsesrig sommerferietur. Læs artikel
Læs også
Loading...
Mest læste på rejser.guide.dk
Loading...