Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie (10)
Bilferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
  Rejsemål
Frankrig
Schweiz
Italien (7)
Østrig (7)
Sverige (5)
Norge (4)
Tyskland (3)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Forlystelser (0)
Historie (2)
Kultur (3)
Freeride-skiing er ikke til at spøge med. Lavinefaren er altid til stede, og tilfældighed og hurtig tænkning spiller en stor rolle i, om man overlever eller bliver begravet i sneblokke. Derfor er sikkerhed førsteprioritet på offpistområdet i franske Chamonix.
Midt i et af verdens største skiområder, Solens Porte, ligger Avoriaz. En satellitby bygget det rigtige sted på bjerget, hvor bløde bakker byder børn velkommen, mens de dygtigste finder udfordring lidt længere væk. Særligt på den berygtede Schweiziske Mur.
Du har sikkert set din andel af dødssyge hotelværelser, så hvorfor ikke lade hotellet være attraktionen i sig selv på din næste weekend-get-away? Hotelsøgemaskinen Trivago har fundet10 unikke hoteller i Europa til den stilbevidste livsnyder.
Masser af sne og kulde venter i den kommende uge skigale danskere både i nord og syd.
Slovenien er billigst, mens det er dyrest at blive transporteret op på pisterne i Schweiz.
Danskerne har flere skiskader end vore nordiske naboer. 900 flysæder er allerede booket til turen hjem.
Portes du Soleil er med 650 km pister i Frankrig og Schweiz ét af verdens største skiområder. Og både skiløb og natur er i top.
Fra schweiziske Basel har man hele tre lande inden for en meget overskuelig rækkevidde. Denne unikke placering medfører en let adgang til mange muligheder efter vejr, humør, pengepung osv. Vi bringer her tips til fem vidt forskellige oplevelser i området.
Britiske ekspert har udvalgt de bedste skiområder til fem forskellige typer og livssituationer. Se dem her.
Få 22 pct. rabat på hytteferien, eller hold familieferie i Alperne med all inclusive, liftkort og skileje for 8.000 kr. Finanskrisen har gjort det billigere at komme på skiferie.
Viser 1-10 af 14 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...