Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
 • All inclusive... (0)
  Alternativ ferie (0)
  Backpack (0)
  Badeferie (0)
  Bed & breakfast (0)
  Bilferie (0)
  Bondegårdsferie (0)
  Campingferie (0)
  Dykkerferie (0)
  Familieferie (0)
  Ferie i DK (0)
  Ferie på landet (0)
  Hoi An i Vietnam (0)
  Kroferie (0)
  Motorcykelferie (0)
  Rundrejse (0)
  Safari (0)
 • Sommerhus (0)
  Ungdomsrejse (0)
  Vandreferie (0)
  Vinrejse (0)
  Weekendferie (0)
  Wellness (0)
  Rejsemål
Frankrig
Vælg rejsemål
close
  Emner
For mange er forfatteren, filminstruktøren og cykelkommentatoren Jørgen Leth indbegrebet af Frankrig og Tour de France. Nu har manden, der har tilbragt 34 somre på de franske landeveje plus det løse, lavet en række af rejseprogrammer, hvor han viser "sit Frankrig" frem.
I Nice kan du både få bade- og kulturferie. Spadsér ved Middelhavet langs Promenade des Anglais eller drik et glas kølig rosé, mens du overvejer, hvorvidt du skal besøge Matisses eller Chagalls museum. Der er noget om snakken, når Rasmus Nøhr synger, at »der er nice i Nice«.
Ejendomsmægler Jan Fogs lystyacht ligger for anker i Beaulieu, men han tager gerne på roadtrip til byer som Nice, Antibes og Saint Tropez. Her er 7 tip fra liebhavermæglerens Sydfrankrig.
Marseille – Frankrigs solrige port mod Syden – gennemgår et hamskifte i disse år med opførelse af kulturpaladser og spektakulær arkitektur. Men den forbliver rå – på den gode måde med masser af folkeligt liv og ufortyndet multietnisk energi.
Den sydfranske region Ardèche byder på en underjordisk verden af mærkelige klippeformationer, der ligner en kulisse taget ud af en science fiction-film. Grotten Aven d'Orgnac er med sine 32 hektar blandt Frankrigs mest spektakulære seværdigheder.
Normandiets største by har en særlig plads i den franske historie.
Når startskuddet lyder til Tour de France i dag, er det samtidig udgave nummer 100 af verdens hårdeste cykelløb, der sættes i gang. Ruten går som noget helt nyt op ad legendariske Alpe d’Huez to gange på den samme dag, så her er cykelfans garanteret et spektakel uden lige.
Klippeøen Mont Saint-Michel er blandt Frankrigs mest besøgte attraktioner grundet sin spektakulære beliggenhed og smukke arkitektur.
En lavprisflyrute fra Billund til Carcassonne har gjort det muligt at opsøge Sydfrankrigs fristelser på en forlænget weekend, uden at rejsens varighed og pris bliver urimelig i forhold til oplevelsen.
I juli er den sydfranske by vært for teaterfestivaler, der sætter byen på den anden ende.
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...