Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Byferie
Flyrejse (1)
Skiferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
  Rejsemål
Frankrig
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (1)
Historie (10)
Kultur (16)
Tag børnene med (0)
Gør som de lokale i Paris og tag til Luxembourg-havernes grønne oase for at slappe af. Selv om parken er centralt placeret i den franske hovedstad, byder området omkring Luxembourg-haverne på seværdigheder uden det store mylder af turister.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
I Nice kan du både få bade- og kulturferie. Spadsér ved Middelhavet langs Promenade des Anglais eller drik et glas kølig rosé, mens du overvejer, hvorvidt du skal besøge Matisses eller Chagalls museum. Der er noget om snakken, når Rasmus Nøhr synger, at »der er nice i Nice«.
Med 14 mio. årligt besøgende er Paris en af verdens mest besøgte turistby. Vil man undgå klemte skuldre og betrådte tæer i tætte køer ved de kendte attraktioner, bør man opsøge en helt anden side af verdensbyen. 19. og 20. arrondissement byder på mindre betrådte turistveje.
Ejendomsmægler Jan Fogs lystyacht ligger for anker i Beaulieu, men han tager gerne på roadtrip til byer som Nice, Antibes og Saint Tropez. Her er 7 tip fra liebhavermæglerens Sydfrankrig.
Biler, busser og motorcykler må vige pladsen for cyklister i et stigende antal europæiske byer. Læs her, hvor du møder stisystemer, cykel-parkeringsanlæg og bycykler.
Det nye område "Ratatouille – the Adventure" er netop er åbnet i Disneyland Paris i denne uge. Explorer har prøvet festlighederne af.
Nice opfordrer til at lade armbåndsuret blive hjemme og frivilligt fare vild – i de snævre stræder eller på et farverigt og fristende marked med den sydfranske levemåde som rejsemakker.
Marseille – Frankrigs solrige port mod Syden – gennemgår et hamskifte i disse år med opførelse af kulturpaladser og spektakulær arkitektur. Men den forbliver rå – på den gode måde med masser af folkeligt liv og ufortyndet multietnisk energi.
Guide: Få byer oser af romantik og kærlighed som Paris. Her er fem originale steder at tage hen med din partner.
Viser 1-10 af 32 resultater
1
2
3
4
>
Vi anbefaler
Loading...