Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Aktiv ferie
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Frankrig
USA (2)
Italien (1)
Kina (1)
Mexico (1)
Nepal (1)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Eventyr (3)
Historie (1)
Kultur (0)
Tag børnene med (0)
World Touren i freeride i franske Chamonix er en hæsblæsende konkurrence, hvor man kan se de professionelle skiløbere brilliere med deres offpist-færdigheder.
Går du sukkerkold ved tanken om 42,5 kilometer på storbyens asfalt, så læs med her. Kloden byder på de særeste maratonløb i arktiske landskaber og diktaturstater. Eller med æsler, vinsmagning og Disney-figurer undervejs på ruten.
Drypsten og søjler af mineraler i hulrum under havoverfladen kan være en fascinerende oplevelse på ferien. Læs her, hvordan du kommer på opdagelse i havets sære katedraler.
Saltvands behandlende effekter er langt fra den eneste fornøjelse i Biarritz.
Når startskuddet lyder til Tour de France i dag, er det samtidig udgave nummer 100 af verdens hårdeste cykelløb, der sættes i gang. Ruten går som noget helt nyt op ad legendariske Alpe d’Huez to gange på den samme dag, så her er cykelfans garanteret et spektakel uden lige.
Få steder finder man så gode forhold for kanosejlads som i Ardèche.
Morgenavisen Jyllands-Posten sendte to mand mod toppen af Mont Blanc. Det blev en fantastisk ekspedition fyldt med personlige kriser og grænseoverskridende sejre. Læs på de følgende sider om de to reporteres kamp mod højdesyge og udmattelse i bestræbelserne på at nå toppen. Og se, hvor der ellers er ...
Vi anbefaler
Loading...