Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Vælg rejsetype
close
  Rejsemål
Frankrig
Italien (30)
Tyskland (19)
Østrig (17)
Spanien (15)
Schweiz (14)
Sverige (14)
Vælg rejsemål
close
  Emner
Gør som de lokale i Paris og tag til Luxembourg-havernes grønne oase for at slappe af. Selv om parken er centralt placeret i den franske hovedstad, byder området omkring Luxembourg-haverne på seværdigheder uden det store mylder af turister.
Overvejer du en afstikker til en af de klassiske europæiske weekendstorbyer? Se her, hvor du kommer længst for pengene.
Glem alt om kaotiske lufthavne og udmattende kør-selv-ferier. Hop i stedet på bussen, og kom frisk og veludhvilet frem til sommerens feriedestination. Tre danske busrejsearrangører har udvalgt deres bedste bud på en billig og oplevelsesrig sommerferietur.
Der er andet på færde end forlystelser i Disneyland Paris. Liveshows er en stor del af traditionen i den snart 25-årige park, hvor en ny musical byder foråret velkommen.
Vi har besøgt tre europæiske skidestinationer, der endnu ikke har fået den opmærksomhed, de fortjener.
Martin Schøber bruger sommeren på at arbejde for at kunne tilbringe hele vinteren på ski. Han er på ski mere end 100 dage om året og bliver aldrig træt af det. Er der et skisportssted, er Martin Schøber klar.
Freeride-skiing er ikke til at spøge med. Lavinefaren er altid til stede, og tilfældighed og hurtig tænkning spiller en stor rolle i, om man overlever eller bliver begravet i sneblokke. Derfor er sikkerhed førsteprioritet på offpistområdet i franske Chamonix.
World Touren i freeride i franske Chamonix er en hæsblæsende konkurrence, hvor man kan se de professionelle skiløbere brilliere med deres offpist-færdigheder.
Sejl ned af Canal du Midi, en af historiens mest imponerende ingeniørmæssige bedrifter, og nyd samtidig Sydfrankrig flyde forbi i et behageligt tempo.
For mange er forfatteren, filminstruktøren og cykelkommentatoren Jørgen Leth indbegrebet af Frankrig og Tour de France. Nu har manden, der har tilbragt 34 somre på de franske landeveje plus det løse, lavet en række af rejseprogrammer, hvor han viser "sit Frankrig" frem.
Viser 1-10 af 170 resultater
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>
>>
Vi anbefaler
Loading...