Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Skiferie (7)
Byferie (1)
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
  Rejsemål
Sverige
Vælg rejsemål
close
  Emner
Forlystelser
Lindvallen i Sälen-fjeldene er hjemmebane for danske børnefamilier. Her gør begyndere hurtige fremskridt.
Sverige er mere end bare smuk natur, köttbullar og klassiske forlystelsesparker. Tager man et smut til det østlige Sverige, kan man både opleve naturen på en ny – og vildere – måde, finde alskens glaskunst og se, hvad der oprindeligt inspirerede den berømte forfatter Astrid Lindgren.
I svenske Idre Fjäll ejer lokalbefolkningen skianlægget frem for at være en del af en kæde. Det giver en hyggelig stemning på skistedet, der består af ét fjeld med sammenhængende pister og mange familietilbud.
Sälen i Sverige er med sine mange og forholdsvis korte pister det perfekte sted både at lære at stå på ski, men også at træne sit skiløb, selv om man har stået på ski i mange år.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Kan det virkelig lade sig gøre? Ikke at stå på ski, når man er på skiferie? Ja, det kan det i svenske Idre Fjäll, hvor store og små familier kommer for at tilbringe tid sammen i det smukke snelandskab. For der er nok af skifrie aktiviteter.
Giv familien nye og lærerige oplevelser i temaparkerne.
Skiløbet i Orsa Grönklitt i Sverige egner sig godt til begyndere, letøvede, langrendsløbere og familier, der lægger vægt på hygge, ro og alsidige familieaktiviteter. Med sine 22 pister er stedet overskueligt og uden for meget lir.
Fra en klatretur på byens tage til 1800-tals markeder og et museum fyldt med sprut.
Området er blandt de små i den svenske skifamilie. Men det skal man ikke lade sig narre af.
Viser 1-10 af 12 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...