Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
Kulturferie
Aktiv ferie (0)
All inclusive... (0)
Alternativ ferie (0)
Backpack (0)
Badeferie (0)
Bed & breakfast (0)
  Rejsemål
Danmark (4)
England (2)
Frankrig (1)
Island (1)
Thailand (1)
Abu Dhabi (0)
Afghanistan (0)
  Emner
Forlystelser
Eventyr (0)
Historie (3)
Kultur (3)
Turen ud i rummet er forbeholdt Andreas Mogensen og andre astronauter, men hvis du vil snuse til rumeventyret, har du flere muligheder. Med fødderne solidt plantet i et af Danmarks stjerneobservatorier, kan du få et smugkig til fjerne planeter, stjerner og galakser.
Tag flugten fra Hua Hins intense larm, og oplev det idylliske thailandske opland, der omkranser den populære feriedestination. Små landsbyer, frodige marker og ægte folkeliv findes blot få kilometer fra turistinfernoet i hjertet af badebyen.
Enestående kartofler. Et vinsyndikat for fællesskabet. Restauranter i verdensklasse og en tang-dame, der sætter kostrådene på spidsen. Velkommen til ganens Samsø.
Det gamle gods på Kragerup ligger mellem Høng og Sorø få kilometer nord for Slagelse. Gulvet knirker, og væggene er lige så skæve, som de altid har været, men stedet har gennemgået en forandring over de seneste år. Nu er landbruget ikke længere det primære fokus, men derimod de besøgende, der kommer ...
Nordjylland behøver ikke nødvendigvis være lig med sand og vand, når familien sammen skal fylde oplevelser ind i miniferien uden at tømme tegnebogen.
I juli er den sydfranske by vært for teaterfestivaler, der sætter byen på den anden ende.
Oplev Sydenglands herligheder med slotte, herskabelige parker, forlystelser og badebyer.
Veterantoget Bluebells Railway tøffer adstadigt gennem Sussex' smukke landskab.
Hvorfor altid have Reykjavik som udgangspunkt, når Island har så meget andet at byde på?
Vi anbefaler
Loading...