Rejser - nyheder, guides og reportager

  Rejsetype
  Rejsemål
Danmark
Vælg rejsemål
close
  Emner
Forlystelser
Tag børnene med
Turen ud i rummet er forbeholdt Andreas Mogensen og andre astronauter, men hvis du vil snuse til rumeventyret, har du flere muligheder. Med fødderne solidt plantet i et af Danmarks stjerneobservatorier, kan du få et smugkig til fjerne planeter, stjerner og galakser.
Som nabo til Limfjorden og ikke langt fra middelalderborgen Spøttrup ligger Limfjords Camping & Vandland, der benytter sin placering til masser af aktivitetstilbud til specielt de unge campister. Og skulle vejret blive trist, kan man jo altid hoppe en tur i pladsens eget vandland med en 37 m lang ...
De danske forlystelsesparker slår dørene op til en ny sæson med en lang række nye oplevelser. Der er satset stort og småt og på både børn og barnlige sjæle.
Danmarks højeste skrænt er klinten på østenden af Møn. Her knejser bøgetræerne i en natur med sjældne blomster, og på stranden neden for klinten kan enhver finde forstenede dyr – og det synes børnene er mest interessant.
Disse syv forlystelsesparker tilbyder lidt ekstra på opleveren.
Nordjylland behøver ikke nødvendigvis være lig med sand og vand, når familien sammen skal fylde oplevelser ind i miniferien uden at tømme tegnebogen.
Danmark har i snit 121 nedbørsdage om året. Heldigvis findes der masser af muligheder for en fed oplevelse i tørvejr og med tag over hovedet. Vi guider dig til nogle af de bedste og lidt skæve gråvejrsoplevelser i Danmark.
I 2011 genåbnede stedet med et koncept, der har pustet nyt liv i de gamle bygninger.
Højt oppe på Himmelbjerget og langt nede i kalkgruberne. Her er sommerferietips fra Midtjylland.
I Odense kan besøgende lave meget andet end lige besøge H. C. Andersens barndomshjem.
Viser 1-10 af 20 resultater
1
2
>
Vi anbefaler
Loading...